ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διάψευση για Ατσέρμπι και Ταχτσίδη

Διάψευση για Ατσέρμπι και Ταχτσίδη

Τα σενάρια που ήθελαν τον Ολυμπιακό να εξετάζει την περίπτωση απόκτησης των Φραντσέσκο Ατσέρμπι και Παναγιώτη Ταχτσίδη, διέψευσαν το βράδυ της Τρίτης (30/12) οι Πειραιώτες.

Μια ανάσα πριν την επίσημη έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και το όνομα του Ολυμπιακού εμπλέκεται καθημερινά σε σενάρια ενδιαφέροντος για διάφορους ποδοσφαιριστές.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται σε αναζήτηση ενός στόπερ πρωτίστως, εξετάζοντας περιπτώσεις ακραίων κυνηγών αλλά και κεντρικών μέσων.

Οι μάνατζερ έχουν πιάσει δουλειά, το ίδιο και ο Τύπος σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μοιραία λοιπόν οι "ερυθρόλευκοι" βλέπουν το όνομα του συλλόγου να... ξεφυτρώνει σε σταθερή βάση σε δημοσιεύματα που θέλουν τον Ολυμπιακό να δείχνει ενδιαφέρον για κάποιον ποδοσφαιριστή.

Δύο τέτοιες περιπτώσεις είναι οι Φραντσέσκο Ατσέρμπι και Παναγιώτης Ταχτσίδης. Ο διεθνής Ιταλός στόπερ της Σασουόλο και ο Έλληνας διεθνής κεντρικός μέσος που αγωνίζεται στην Βερόνα ως δανεικός από την Τζένοα.

Το βράδυ της Τρίτης (30/12) πάντως οι άνθρωποι του πειραϊκού συλλόγου διέψευσαν κάθε μορφή ενδιαφέροντος για τους δύο αυτούς παίκτες, τονίζοντας πως δεν υπάρχει το παραμικρό θέμα απόκτησης κάποιου εκ των Ατσέρμπι ή Ταχτσίδη.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να σκανάρει την αγορά προκειμένου να αναπληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κενό που υπάρχει στην θέση του κεντρικού αμυντικού, ενώ δεν ατονεί η προσπάθεια ενίσχυσης στα άκρα της επιθετικής γραμμής αλλά και στον άξονα της μεσαίας γραμμής, δεδομένων των προβλημάτων που υπάρχουν με τους Εντινγκά (φεύγει για το Κόπα Άφρικα) και Μιλιβόγεβιτς (τραυματίας, επιστρέφει σε περίπου ένα μήνα).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ