ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διαμαντάκος: "Το κυνήγησα, το ήθελα και ήρθε"

Διαμαντάκος: "Το κυνήγησα, το ήθελα και ήρθε"
INTIME SPORTS

Ένας από τους σκόρερ του Ολυμπιακού στο 5-1 επί του Πανθρακικού ήταν ο Δημήτρης Διαμαντάκος, που μίλησε για το γκολ αλλά και το παιχνίδι από τις πτέρυγες που ταιριάζει στους "ερυθρόλευκους".

Αφού είδε την μπάλα να μην του κάνει το κέφι σε αρκετές περιπτώσεις, τελικά ο Δημήτρης Διαμαντάκος ανταμείφθηκε για την επιμονή και την υπομονή του σκοράροντας ένα πολύ όμορφο γκολ με το κεφάλι στο 84ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Πανθρακικό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

"Δεν είχα άγχος, αν και πάντα όταν ένας επιθετικός δεν πετυχαίνει γκολ σημαίνει πως δεν κάνει καλά τη δουλειά του και τον γεμίζει με στρες. Το κυνήγησα, το ήθελα και τελικά ήρθε το γκολ μετά από πολλές προσπάθειες.

Έπαιξε πολύ καλά η ομάδα από τα πλάγια και φάνηκε ότι της ταιριάζει αυτό το στιλ παιχνιδιού, καθώς δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες", σχολίασε αρχικά ο 21χρονος φορ, που αναφέρθηκε στην διακοπή του πρωταθλήματος και ρωτήθηκε για την μάχη του Ολυμπιακού στο Champions League:

"Τώρα έχουμε μία διακοπή. Μία διακοπή που θα μας δώσει πολλές ανάσες, αλλά ίσως να χαλάσει και τον ρυθμό μας. Όσο για την Ευρώπη, αν παίξουμε όπως και στο παιχνίδι με τη Γιουβέντους, δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα και θα πάρουμε βαθμούς στη Μαδρίτη".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ