ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διαμαντάκος: "Στόχος μου η καθιέρωση στον Ολυμπιακό"

Διαμαντάκος: "Στόχος μου η καθιέρωση στον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Διαμαντάκος στάθηκε στην πολύ σκληρή δουλειά που έκανε ο Ολυμπιακός στο Ζέεφελντ και μίλησε για τις προσωπικές του φιλοδοξίες. Οι δηλώσεις του Τάσου Αυλωνίτη.

"Σίγουρα αυτός ο αντίπαλος ήταν πολύ πιο έτοιμος σε σχέση με την προηγούμενη ομάδα που παίξαμε. Πιστεύω ότι σταθήκαμε πάρα πολύ καλά. Φάνηκε αυτό και μες στο παιχνίδι. Πως ήμασταν καλά διαβασμένοι. Πιστεύω ότι εάν ήμασταν και λίγο πιο τυχεροί θα είχαμε κερδίσει, αλλά αυτό δεν έχει σημασία.

Σημασία έχει ότι δείξαμε καλά στοιχεία", τόνισε αρχικά ο άσος του Ολυμπιακού στην κάμερα της NOVA και ρωτήθηκε σχετικά με την πίεση που ζητάει ο Μίτσελ στα αντίπαλα στόπερ:

"Είναι ένα στοιχείο που ζητά σίγουρα ο προπονητής, αλλά όχι συνέχεια. Μεθοδευμένα και γι' αυτό όπως είδατε κάποιες στιγμές παίζαμε λίγο παραπάνω στον χώρο, περιστρεφόμασταν. Είναι αυτά τα στοιχεία της προπόνησης και της τακτικής μας".

Όσον αφορά το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, ο Έλληνας φορ επεσήμανε τα εξής:

"Πιστεύω είμαστε σε καλό δρόμο. Δουλεύουμε σκληρά, πάρα πολύ σκληρά, βλέπουμε ότι βήμα-βήμα γινόμαστε καλύτεροι και πάμε νομίζω όχι 100%, αλλά ένα 60%-70% έτοιμοι στην Αμερική. Οι προσωπικές μου φιλοδοξίες αλλά και οι στόχοι είναι να διεκδικήσω μια θέση στον Ολυμπιακό. Πρώτα ο Θεός να είμαι καλά, να έχω υγεία και κάποια στιγμή να καθιερωθώ στον Ολυμπιακό. Αυτό θέλω".

Για την συμμετοχή του Ολυμπιακού στο ICC:

"Σίγουρα είναι μια μεγάλη πρόκληση για μας. Τα περιμένουμε αυτά τα φιλικά πώς και πώς. Νομίζω πως για κάθε ποδοσφαιριστή τα φιλικά αυτά είναι κάτι πρωτόγνωρο και κάτι πολύ ωραίο. Πιστεύω ότι όλοι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Θα δώσουμε ό,τι καλύτερο για να πάει καλά η ομάδα αλλά και εμείς. Η Μίλαν είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα. Θα είμαστε διαβασμένοι. Αυτό είναι και το μόνο σίγουρο. Δεν πάμε εκεί πέρα για να κάνουμε διακοπές. Πάμε για να κερδίσουμε".

Αυλωνίτης: "Ελπίζω να είμαι στις επιλογές του προπονητή"

"Πιστεύω πως η ομάδα έδειξε πολύ βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Βγάζουμε σιγά σιγά τα πράγματα που μας λέει ο προπονητής μας. Το γκολ επειδή δουλεύουμε πολύ στις στημένες φάσεις ήταν μία κομπίνα που την έχουμε δουλέψει.

Δόξα τον Θεό κατάφερα και έβαλα το γκολ και νιώθω ευλογημένος για αυτό", υποστήριξε αρχικά ο στόπερ του Ολυμπιακού στην κάμερα της NOVA για το ματς με την Ντιναμό Κιέβου, ενώ ρωτήθηκε για την συνύπαρξη του με τους υπόλοιπους στόπερ:

"Ο Αβραάμ με βοηθάει πολύ στην άμυνα. Με καθοδηγεί συνεχώς. Παίρνω πράγματα από εκείνον και μέσω της δουλειάς μου και στην προπόνηση και στα φιλικά υπάρχει η βελτίωση. Νομίζω πως και ο Αβραάμ και παίκτες όπως ο Αμπιντάλ και ο Σιόβας θα μου δώσουν το κάτι παραπάνω ώστε να μπορέσω και εγώ να φανώ περισσότερο".

Όσον αφορά τα φιλικά του Ολυμπιακού στις ΗΠΑ, ο Αυλωνίτης τόνισε τα εξής:

"Ελπίζω να είμαι στις επιλογές του προπονητή. Ο κάθε παίκτης από εμάς θα δώσει το 110%. Είναι ένα δεύτερο πιο δύσκολο στάδιο όσον αφορά στα φιλικά και όχι τις προπονήσεις γιατί εδώ οι προπονήσεις ήταν πολύ σκληρές.

Ελπίζουμε να βγάλουμε σε αυτό το στάδιο αυτά που μας ζητάει ο προπονητής και να δείξουμε την ταυτότητα που χρειαζόμαστε για να δουλέψουμε και εμείς ακόμα πιο καλά στα φιλικά".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ