ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διαμαντάκος, Μπενίτες και... Πουλίδο

Διαμαντάκος, Μπενίτες και... Πουλίδο

Ο Μήτρογλου παίζει αδιάκοπα, η απόδοση του δεν είναι η αναμενόμενη και ο Μίτσελ θα δώσει χρόνο στον Διαμαντάκο, την στιγμή που περιμένει εναγωνίως και τον Μπενίτες. Τι συμβαίνει με Πουλίδο.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι συνεχόμενες και ο Μίτσελ γνωρίζει καλά πως για να βγει ομαλά η σεζόν θα πρέπει να μοιράσει σωστά τον χρόνο συμμετοχής των παικτών που έχει στην διάθεση του, ανάλογα πάντα με τις ανάγκες της εκάστοτε αναμέτρησης.

Πέραν από την δεδομένη καταπόνηση εξαιτίας των απανωτών αγώνων, υπάρχει πάντα το θέμα της απόδοσης κάθε ποδοσφαιριστή και από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει πρόβλημα στην θέση του σέντερ φορ.

Και αυτό διότι ο Κώστας Μήτρογλου δεν είναι σε καλή κατάσταση ή τουλάχιστον σε αυτή που έκανε τους οπαδούς του Ολυμπιακού να τρίβουν τα μάτια τους στο πρώτο μισό της περσινής σεζόν.

Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός δεν έχει καταφέρει να "χτυπήσει" φόρμα και κάθε παιχνίδι που περνάει δίχως να βρίσκει δίχτυα, προσθέτει επιπλέον βάρος στους ώμους του (γεγονός που τον έχει ωθήσει σε κάποια κρούσματα απειθαρχίας) και προβληματισμό στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο.

Είναι δεδομένο πως εφόσον ο Μπενίτες ήταν 100% υγιής μετά την θλάση που υπέστη, θα είχε θέση στο βασικό σχήμα των Πειραιωτών από το επόμενο κιόλας παιχνίδι. Ο Παραγουανός βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, κάτι που εναγωνίως περιμένει ο Μίτσελ προκειμένου να αρχίσει να του δίνει ολοένα και περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Άλλωστε ο Ισπανός τεχνικός κατά την διάρκεια της παραμονής του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη για το καλοκαιρινό φιλικό με την Φενέρ, είχε αποκαλύψει στους εκπροσώπους του Τύπου πως ο Μπενίτες ήταν καθαρά επιλογή του (για πάρτη του είχε απορρίψει τον Ρομπίνιο), τονίζοντας πως είναι ένας παίκτης που ταιριάζει απόλυτα στο αγωνιστικό προφίλ των Πειραιωτών.

Η λογική λοιπόν λέει πως ο 22χρονος Λατινοαμερικάνος στράικερ σταδιακά θα παίρνει ολοένα και περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Για την ώρα πάντως, ο Διαμαντάκος είναι αυτός που θα έχει ακόμη μια ευκαιρία να πάρει θέση στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Ο 21χρονος κυνηγός αναμένεται να βρεθεί στο βασικό σχήμα των "ερυθρολεύκων" στην Κυριακάτικη (9/11, 15:00) αναμέτρηση με αντίπαλο τον Πανθρακικό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", με τον Μήτρογλου στον πάγκο των αναπληρωματικών.

Στην υπόθεση φορ, στο κάδρο υπάρχει -έστω και σαν... φόντο για την ώρα- και ο Άλαν Πουλίδο. Ο Μεξικανός στράικερ περιμένει την απόφαση της Ομοσπονδίας για την κόντρα του με την Τίγκρες γνωρίζοντας πως πιθανότατα θα δικαιώσει τον πρώην σύλλογο του.

Ο Πουλίδο δεν ανησυχεί για αυτήν την πιθανή εξέλιξη και έχει έτοιμη την προσφυγή στο CAS, όπου θεωρείται απίθανο να μην την κερδίσει καθώς υπάρχει ήδη δεδικασμένο δύο ακριβώς ίδιων περιπτώσεων στο Μεξικό όπου δικαιώθηκαν οι ποδοσφαιριστές.

Ο 23χρονος κυνηγός βρίσκεται στο Μιλάνο και γυμνάζεται καθημερινά, περιμένοντας πότε θα ενσωματωθεί στον Ολυμπιακό και να τεθεί υπό τις οδηγίες του Μίτσελ.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Πουλίδο βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (4/11) στις κερκίδες του "Juventus Stadium" και παρακολούθησε την προσπάθεια του Ολυμπιακού απέναντι στους Πρωταθλητές Ιταλίας για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ