ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διακοπές τέλος, έπιασαν δουλειά στο Ρέντη

Διακοπές τέλος, έπιασαν δουλειά στο Ρέντη
INTIME SPORTS

Οι διακοπές τελείωσαν για τους παίκτες του Ολυμπιακού που επέστρεψαν το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα στις προπονήσεις. Πρόβλημα στο γόνατο ο Αμπντούν

Οι διακοπές για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έφτασαν στο τέλος τους, καθώς το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα επέστρεψαν στις προπονήσεις.

Έτσι άρχισε η προετοιμασία των πρωταθλητών Ελλάδος για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Τετάρτης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά όχι και με ευχάριστα νέα.

Συγκεκριμένα, δεν προπονήθηκε ο Αμπντούν, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την Δευτέρα του Πάσχα.

Από εκεί και πέρα, ο Ιμπαγάσα συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, ατομικό ακολούθησε ο Μέλμπεργκ, ενώ απουσίαζε με άδεια ο Μακούν.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

" Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 19.30, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ιμπαγάσα συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, ενώ ο Αμπντούν δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση λόγω ενοχλήσεων που ένιωσε στο δεξί γόνατο. Η κατάσταση του ποδοσφαιριστή θα επανεκτιμηθεί αύριο.

Από την προπόνηση απουσίασε με άδεια ο Μακούν, ενώ ο Μέλμπεργκ που ήταν προγραμματισμένο να φτάσει στην Αθήνα λίγο αργότερα πήγε στο Ρέντη και προπονήθηκε μόνος του.

Οι "ερυθρόλευκοι" θα προπονηθούν αύριο στις 11.00".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ