ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρινάκης: "Κανένα στοιχείο που να τεκμηριώνει αδίκημα"

Μαρινάκης: "Κανένα στοιχείο που να τεκμηριώνει αδίκημα"
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρουσίασε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Φέισα και αναφερόμενος στην υπόθεση με τα στημένα παιχνίδια δήλωσε: "Δεν μας αφορούν και δεν μας αγγίζουν. Για άσκηση δίωξης δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να τεκμηριώνει αδίκημα. Τα ίδια κέντρα που ξεκίνησαν πριν τρεις μήνες τα ίδια είναι και τώρα."

Απόλυτα ξεκάθαρος ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, σχετικά με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες.

Ο μεγαλομέτοχος των πρωταθλητών Ελλάδας, τόνισε πως η ομάδα του δεν επηρεάζεται από τον θόρυβο που έχει ξεσπάσει και συνεχίζει την μεταγραφική της ενίσχυση, ενώ αποκάλυψε πως δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να τεκμηριώνει αδίκημα.

"Η υπόθεση των στημένων αγώνων ούτε μας αφορά ούτε μας αγγίζει. Όσον αφορά στην πρόταση για άσκηση δίωξης στο πρόσωπό μου, κατηγορηματικά δηλώνω ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένα στοιχείο που να τεκμηριώνει το οποιοδήποτε αδίκημα. Τα ίδια επικοινωνιακά κέντρα που ξεκίνησαν τον πόλεμο λάσπης κατά του Ολυμπιακού το Φλεβάρη, τα ίδια σέρνουν και τώρα το χορό της συκοφάντησης σε βάρος μας".

Για την μεταγραφή του Φέισα είπε: "Η μεταγραφή. όπως είχα δηλώσει και στο παρελθόν και είχα υποσχεθεί, ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί. Ήδη βρισκόμαστε στην 4η μεταγραφή και θα συνεχίσουμε. Συνεχίζεται ο σχεδιασμός. Ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Οι νέοι παίκτες μαζί με τους παλιούς θα βοηθήσουν τον Ολυμπιακό και ο στόχος είναι εφικτός. Ο σχεδιασμός συνεχίζεται και δεν επηρεαζόμαστε από την επικαιρότητα. Έχουμε βάλει τους στόχους μας και συνεχίζουμε στην ίδια πορεία.

Είναι ένας παίκτης νέος και υπόσχεται πολλά για το μέλλον. Μιλάμε για έναν παίκτη που έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία, περιμένουμε πολλά και πιστεύω πως θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες μας.

Η σημερινή μεταγραφή, αν μπείτε σε διάφορα sites ή δείτε dvd ή μιλήσετε με ειδικούς, είναι μια τεράστια μεταγραφή για τον Ολυμπιακό και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εγώ δεν διαχωρίζω τις μεταγραφές και θα σας φέρω περσινό παράδειγμα. Οι πιο πολύτιμοι παίκτες στο πρωτάθλημα ήταν αυτοί που όταν ήρθαν, είχε μόνο δημοσιογράφους στο αεροδρόμιο. Αυτή η μεταγραφή έχει την υπογραφή και του Βαλβέρδε και του Κοβάτσεβιτς και του Μαθία. Αυτοί θα ξέρουν κάτι παραπάνω".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ