Δήλωσε παρών και ετοιμάζει συνέντευξη Τύπου

Δήλωσε παρών και ετοιμάζει συνέντευξη Τύπου

Στο ΔΣ της Δευτέρας (22/6) ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδειξε πως ηγείται της επόμενης μέρας και προανήγγειλε συνέντευξη Τύπου. Οι 5 βασικοί άξονες πάνω στους οποίους θα πορευθεί ο Ολυμπιακός.

Ολοκληρώθηκε το ΔΣ της ΠΑΕ Ολυμπιακός, το οποίο ξεκίνησε περίπου στις 14:30 το μεσημέρι της Δευτέρας (22/6) και ολοκληρώθηκε μετά από σχεδόν τρεισήμισι ώρες. Λίγο μετά ακολούθησε και η επίσημη ανακοίνωση των Πειραιωτών για όσα συζητήθηκαν και τις αποφάσεις που πάρθηκαν στο ΔΣ.

Όπως γίνεται κατανοητό, ο Βαγγέλης Μαρινάκης παραμένει κανονικά στο τιμόνι του πειραϊκού συλλόγου με διάθεση να εγγυηθεί το παρόν και το μέλλον του Ολυμπιακού. Και θα το κάνει αυτό μοιράζοντας αρμοδιότητες στους στενούς του συνεργάτες με σκοπό την πιο ομαλή λειτουργία της ΠΑΕ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μαζί με τον Θοδωρή Γιαννίκο ενημέρωσαν το ΔΣ σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο δικαστικό μέτωπο, εξηγώντας ότι ο Ολυμπιακός δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο. Ούτε εντός συνόρων, ούτε όσον αφορά την παρουσία του στους ομίλους του Champions League για την σεζόν 2015-16.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για την συνέντευξη Τύπου που προτίθεται να δώσει το επόμενο διάστημα. Μια κίνηση που είχε προαναγγείλει εδώ και μήνες, ωστόσο επέλεξε πρώτα να μιλήσει με την Δικαιοσύνη και στη συνέχεια δημόσια.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης (του Σωκράτη) θα έχει ρόλο Β' αντιπροέδρου, ενώ εκτιμήθηκε δεόντως η σπουδαία δουλειά του Μιχάλη Κουντούρη στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό και πλέον αυτός θα είναι ο υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος, αγωνιστικού και μετεγγραφών στην Εκτελεστική Επιτροπή.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξέφρασε την στήριξη στους συνεργάτες του και τους ζήτησε να τρέξουν άμεσα τα θέματα που αφορούν τον αγωνιστικό σχεδιασμό. Φυσικά αυτό του προπονητή και των μεταγραφών είναι σε πρώτο πλάνο. Ο πρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ τόνισε ότι αυτό θα γίνει μέσα σε πλαίσια ενός μπάτζετ ασυνήθιστου για τα ελληνικά δεδομένα. Παράλληλα ζήτησε να συνεχιστεί η ανοδική πορεία λειτουργίας των Ακαδημιών και να γίνει οτιδήποτε χρειάζεται για τον εκσυγχρονισμό του Αθλητικού Κέντρου Ρέντη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"To Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ συνεδρίασε σήμερα 22 Ιουνίου 2015 στα γραφεία της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στην Πλατεία Αλεξάνδρας.

Το παρών στο Διοικητικό Συμβούλιο έδωσε ο πρώην Πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Σωκράτης Κόκκαλης, το κλίμα ήταν εξαιρετικό σε όλη τη διάρκεια του, ως συνέχεια της διάθεσης όλων να προχωρήσουν ενωμένοι, αποφασισμένοι και πιο δυνατοί από ποτέ στο δρόμο των επιτυχιών για τον σύλλογο.

Στο πλαίσιο του Διοικητικού Συμβουλίου συζητήθηκαν τα παρακάτω:

1) Ο Πρόεδρος κ. Βαγγέλης Μαρινάκης και οι νομικοί του Συλλόγου, ενημέρωσαν το Δ.Σ. για τα τρέχοντα δικαστικά θέματα και ο κ. Μαρινάκης επανέλαβε πως ουδεμία νομική και πραγματική βάση δεν έχουν οι εις βάρος του κατηγορίες ενώ και ο Σύλλογος δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα.

2) Τα μέλη του Δ.Σ. ενημερώθηκαν από τον κ. Θόδωρο Γιαννίκο ότι ο σύλλογος έχει ενημερώσει διεξοδικά και αναλυτικά, από την πρώτη στιγμή και με επίσημο τρόπο, την UEFA, για τα συγκεκριμένα ζητήματα και αυτό συνεχίζει να κάνει. Οι προσπάθειες ορισμένων (όπως η παράνομη αποστολή φακέλων από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός) έπεσαν στο κενό και η ομάδα μας θα συμμετέχει κανονικά στο Champions League της περιόδου 2015-2016.

3) Ο κ. Μαρινάκης ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. ότι το επόμενο διάστημα θα παραχωρήσει μια Συνέντευξη Τύπου, την οποία είχε ήδη προαναγγείλει, αλλά επέλεξε να μιλήσει πρώτα στη Δικαιοσύνη και μετά δημόσια, απευθυνόμενος στον κόσμο του Ολυμπιακού.

4) Τα μέλη του Δ.Σ. ενημερώθηκαν και για την πορεία της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατά 10 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΠΑΕ, αύξηση που καλύπτει εξ ολοκλήρου, από δικά του κεφάλαια, ο κ. Μαρινάκης και επανέλαβε ότι εγγυάται και στηρίζει το μέλλον της ομάδας.

5) Τέλος ο Πρόεδρος κ. Μαρινάκης πρότεινε την αναδιάρθρωση της διοικητικής δομής της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και τη δημιουργία μιας Εκτελεστικής Επιτροπής στην οποία θα παραχωρηθεί το σύνολο των διοικητικών αρμοδιοτήτων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε τα εξής:

α) Την ανασυγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου, η σύνθεση του οποίου έχει πλέον ως εξής:

Βαγγέλης Μαρινάκης, Πρόεδρος

Σάββας Θεοδωρίδης, Α’ Αντιπρόεδρος

Σωκράτης Κόκκαλης του Σωκράτη, Β’ Αντιπρόεδρος

Μιχάλης Κουντούρης, Γ’ Αντιπρόεδρος

Θεόδωρος Γιαννίκος, Δ’ Αντιπρόεδρος

Ιωάννης Μώραλης, Ε’ Αντιπρόεδρος

Δημήτρης Αγραφιώτης, ΣΤ’ Αντιπρόεδρος

Ιωάννης Βρέντζος, Διευθύνων Σύμβουλος

Σωκράτης Κόκκαλης του Πέτρου

Λεωνίδας Θεοδωρακάκης

Κωνσταντίνος Μπαρμπής

Ανδρέας Νασίκας

Αναστάσιος Τσούφης

Χρήστος Μηστριώτης

β) Υιοθετώντας την πρόταση του κ. Μαρινάκη, το Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε Εκτελεστική Επιτροπή, η οποία θα έχει την ευθύνη της διοίκησης και λειτουργίας της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, στην οποία θα μετέχουν οι:

1) Ιωάννης Βρέντζος, Διευθύνων Σύμβουλος

2) Μιχάλης Κουντούρης, Αντιπρόεδρος Δ.Σ., υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος, αγωνιστικού και μετεγγραφών

3) Θεόδωρος Γιαννίκος, Αντιπρόεδρος Δ.Σ., υπεύθυνος νομικών υπηρεσιών και εκπρόσωπος της ΠΑΕ στους θεσμούς

4) Κριστιάν Καρεμπέ, υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού και διεθνών σχέσεων

5) Γεώργιος Παύλου, Πρόεδρος Θρύλος ΑΕ, υπεύθυνος υποδομών (προπονητικό κέντρο), διοικητικών λειτουργιών και Ακαδημιών

6) Κωνσταντίνος Καρδιασμένος, υπεύθυνος για την εμπορική διεύθυνση, την εταιρική επικοινωνία και εταιρική κοινωνική ευθύνη

Μετά την παραπάνω απόφαση του ΔΣ, ο κ. Β. Μαρινάκης εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη και στήριξη του στα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και ζήτησε να κλείσει σύντομα το θέμα προπονητή και να αποκτηθούν πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές που θα επιλεγούν από την Εκτελεστική Επιτροπή (όπως και ο προπονητής) και με μπάτζετ ασυνήθιστο για τα ελληνικά δεδομένα. Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στη συνέχιση του έργου των ακαδημιών, μετά και την ολοκλήρωση της τελευταίας φάσης επενδύσεων για τον περαιτέρω εκσυγχρονισμό του Προπονητικού Κέντρου του Ρέντη αλλά και στο κοινωνικό έργο της ΠΑΕ με στόχευση στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και την προσφορά στη πόλη του Πειραιά.

Τις επόμενες ημέρες η Εκτελεστική Επιτροπή θα ανακοινώσει τις πρώτες αποφάσεις της για τη λειτουργία της ομάδας μας"

 

Γιάννης Μώραλης, Σάββας Θεοδωρίδης και Δημήτρης Αγραφιώτης έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ στην Καστέλλα

Σωκράτης Κόκκαλης και Σωκράτης Κόκκαλης junior εξέρχονται από το ΔΣ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποχωρεί από τα γραφεία της ΠΑΕ

 

 
SHARE

BEST OF NETWORK

11 memes αθέων που θα σε πείσουν ότι δεν υπάρχει θεός

Ο Θεός, πάντως, αν είχε λίγο χιούμορ θα γελούσε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24