ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δέχθηκε την πρόταση του Ολυμπιακού ο Αμπιντάλ

Δέχθηκε την πρόταση του Ολυμπιακού ο Αμπιντάλ

Ο Γάλλος αμυντικός, Ερίκ Αμπιντάλ, αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση του Ολυμπιακού και θα αναλάβει ρόλο στο τμήμα εκπροσώπησης της ομάδας στο εξωτερικό.

Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού, Ερίκ Αμπιντάλ με δηλώσεις του στο "France Football" αποκάλυψε πως αρνήθηκε την πρόταση της Μπαρτσελόνα, καθώς δεν τον ικανοποιούσε η θέση που του προσφέρθηκε, ενώ παράλληλα αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση των "ερυθρόλευκων" που ήταν πιο κοντά στα δικά του στάνταρ.

Ο 35χρονος άσος θα έχει σημαντικό ρόλο σε θέματα εκπροσώπησης της ομάδας στο εξωτερικό, ενώ από την ομάδα του Πειραιά ζητήθηκε να υπάρξει συνεργασία με τις ακαδημίες της "Μπάρτσα".

" Η Μπαρτσελόνα μου πρότεινε να είμαι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των παικτών και της διοίκησης. Αλλά δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το νόημα" , ανέφερε αρχικά ο Αμπιντάλ και συνέχισε:

" Ο Μέσι γνωρίζει τον πρόεδρο. Δεν χρειάζεται να έρθει σε εμένα για να τον δει. Η ομάδα μου πρότεινε επίσης να να αναλάβω την φροντίδα των σχολείων ποδοσφαίρου της Μπαρτσελόνα. Αλλά πρέπει να ταξιδεύω πολύ. Θα γίνουν κι οι εκλογές στην ομάδα, έχω και το δικό μου ίδρυμα, οπότε δεν θα μπορώ να δώσω την ανάλογη προσοχή".

Ενώ όσον αφορά την πρόταση του Ολυμπιακού: "Θέλουν να ασχοληθώ με θέματα μάρκετινγκ, χορηγιών, ενώ παράλληλα να δημιουργήσω μία συνεργασία με τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα. Αυτό είναι πιο εύκολο. Θα μου αφήνουν αρκετό ελεύθερο χρόνο, καθώς δεν θα χρειάζεται να δουλεύω 24 ώρες το 24ωρο.

Πρόσφατα πήγα στην Ελβετία για να συζητήσω με έναν χορηγό του Ολυμπιακού. Ακόμα ένα θετικό είναι πως μου ζητούν να είμαι στην Αθήνα μόνο τέσσερις ημέρες το μήνα. Έτσι, η απάντησή μου θα είναι θετική. Το έχω υποσχεθεί και κρατώ τον λόγο μου".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ