ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Δένει" Μήτρογλου με "χρυσό" συμβόλαιο!

"Δένει" Μήτρογλου με "χρυσό" συμβόλαιο!
INTIME SPORTS

Στον Ολυμπιακό δεν προτίθενται να καθίσουν με σταυρωμένα τα χέρια, για αυτό και ετοιμάζουν νέο συμβόλαιο στον Κώστα Μήτρογλου με αυξημένες ετήσιες οικονομικές απολαβές και μεγαλύτερη ρήτρα μεταγραφής!

Ο Κώστας Μήτρογλου σκοράρει ακατάπαυστα με τον Ολυμπιακό και την Εθνική Ελλάδας (22 γκολ σε 21 φετινές συμμετοχές!), έχοντας προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών ομάδων για την απόκτησή του. Οι ερυθρόλευκοι, όμως, προσέχουν για να έχουν...

Η διοίκηση του Ολυμπιακού είναι αποφασισμένη να κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο στις τάξεις της. Και ετοιμάζεται να αναπροσαρμόσει το συμβόλαιο του Έλληνα επιθετικού, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2016. Οι συζητήσεις, αν δεν έχουν ξεκινήσει ήδη, θα αρχίσουν σύντομα με την πλευρά του παίκτη.

Είναι δεδομένο πως θα φτάσουν επίσημες προτάσεις για την παραχώρηση του 25άχρονου ποδοσφαιριστή, για αυτό και στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ θέλουν να επιβραβεύσουν τον Μήτρογλου για τις εμφανίσεις του.

Στόχος είναι μία γενναία αύξηση των ετήσιων αποδοχών του, οι οποίες τη δεδομένη χρονική στιγμή φτάνουν τις 600.000 ευρώ. Επιθυμία, επίσης, του συλλόγου είναι η αύξηση της ρήτρας παραχώρησης, η οποία αγγίζει τα 8.000.000 ευρώ. Ποσό που θεωρείται μικρό για την ποδοσφαιρική αξία του Έλληνα σέντερ φορ...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ