ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Δεν υπάρχει οψιόν αγοράς για τον Κάμπελ"

"Δεν υπάρχει οψιόν αγοράς για τον Κάμπελ"
INTIME SPORTS

Δείτε τι δήλωσε ο μάνατζερ του Τζόελ Κάμπελ, Χοακίμ Μπατίκα, σε ιστοσελίδα της Κόστα Ρίκα σχετικά με τη μεταγραφή του πελάτη του στον Ολυμπιακό.

Χαρούμενος στον Ολυμπιακό και πάρα πολύ ικανοποιημένος με την υποδοχή που επιφύλασσαν είναι ο Τζόελ Κάμπελ κατά τα λεγόμενα του μάνατζέρ του, Χοακίμ Μπατίκα, στη συνέντευξη που έδωσε στην ιστοσελίδα "nacion" .

Αναλυτικά η συνέντευξή του:

Ο Τζοέλ υπέγραψε το συμβόλαιό του. Πώς νιώθει για αυτή την ευκαιρία;

"Είναι πολύ χαρούμενος που συμφώνησε με την πιο σημαντική ομάδα στην Ελλάδα και τις ευκαιρίες που θα έχει εκεί. Είναι ενθουσιασμένος από τον τρόπο που έγινε, γιατί όλοι είναι χαρούμενοι με τη μεταγραφή του. Από τον Τύπο δόθηκε μεγάλη σημασία, αλλά το σημαντικότερο από όλα είναι πως έχει την εμπιστοσύνη του προπονητή του".

Η παρουσία του Μίτσελ στον Ολυμπιακό, έπαιξε κάποιο ρόλο για να πάει εκεί ο Κάμπελ

"Ναι, ήταν προπονητής της Σεβίλλης όταν ο Τζόελ έπαιζε στην Μπέτις, την οποία ήξερα. Του αρέσει το στιλ και το προφίλ του Τζόελ. Είναι πολύ χαρούμενος με τη μεταγραφή και πιστεύει ότι είναι σημαντικός ποδοσφαιριστής, ενώ θεωρεί επίσης πως θα αποτελέσει σημαντική προσωπικότητα στην ομάδα. Είναι σημαντικό που ο προπονητής θέλει έναν παίκτη πριν ακόμα αυτός πάει εκεί. Ο Τζόελ ήθελε να του μιλήσει πριν υπογράψει, μίλησαν και συμφώνησε με την ομάδα".

Γιατί στον Ολυμπιακό;

" Συμφώνησε η Άρσεναλ, κάτι που δεν έγινε με την Μπέτις. Δεν θέλω να μπω σε οικονομικές λεπτομέρειες, αλλά γνωρίζω πως η προσφορά του Ολυμπιακού τράβηξε αμέσως την προσοχή της Άρσεναλ. Επιπροσθέτως, ο Ολυμπιακός είναι η ευκαιρία του να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ, μια διοργάνωση στην οποία δεν μετέχουν άλλες ομάδες. Από την άλλη, ο Τζόελ θα έχει την ευκαιρία να πάρει τον πρώτο του τίτλο, καθώς η ομάδα είναι η καλύτερη στην Ελλάδα. Επίσης, θα παίξει μαζί με πολύ καλούς παίκτες, όπως ο Χαβιέρ Σαβιόλα, για να μην αναφέρω όλους τους άλλους".

Τι κερδίζει ο Τζόελ από τη συμμετοχή του σε μια λίγκα με μικρότερη προβολή από ό,τι η ισπανική;

"Εδώ θα πρέπει να σκεφτούμε πως είναι ένας παίκτης μόλις 21 χρόνων και θα αγωνιστεί στην τρίτη ευρωπαϊκή λίγκα στην καριέρα του. Πρώτα ήταν η γαλλική, μετά η ισπανική και τώρα η ελληνική. Το πιο σημαντικό είναι να πάρει τα καλύτερα από όλες αυτές".

Υπάρχει προοπτική αγοράς ή μόνο δανεισμού;

"Δεν υπάρχει οψιόν αγοράς, μόνο δανεισμός για ένα χρόνο".

Θα έχει την ευκαιρία μέσα από τη νέα του ομάδα να έχει σταθερές κλήσεις και στην Εθνική;

"Ενδιαφέρονται πολύ στον Ολυμπιακό για τους διεθνείς παίκτες και τις κλήσεις τους, στις Εθνικές τους ομάδες. Γνωρίζουν σε τι σημείο είναι η Κόστα Ρίκα στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Εξάλλου, τα ματς είναι στις ημερομηνίες της FIFA και όταν καλείται ο Τζόελ, δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ