ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν βιάζονται για τους δανεικούς

Δεν βιάζονται για τους δανεικούς
INTIME SPORTS

Στον Ολυμπιακό δεν βιάζονται στο θέμα των δανεικών παικτών που βρίσκονται στο ρόστερ καθώς ποντάρουν τόσο στο δέσιμο τους με την ομάδα όσο και σε κάποιες ακόμα συγκυρίες.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε αρκετές μεταγραφές και άλλαξε πάνω από το μισό το περσινό του ρόστερ.

Από τους δεκατέσσερις ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν και παρέμειναν στο ρόστερ, οι τέσσερις έχουν έρθει με τη μορφή δανεισμού.

Αναφερόμαστε φυσικά στους Μετζάνι, Εντιγκά, Ρομπέρτο και Κάμπελ. Φυσικά και στο τέλος της περιόδου δεν πρόκειται να παραμείνουν και οι τέσσερις αυτοί παίκτες, αφού οι δυο πρώτοι δεν έχουν ξεχωρίσει (βάσει της αξίας τους), ενώ οι δυο τελευταίοι δεν έχουν καν ρήτρα απόκτησης.

Στον Ολυμπιακό, ωστόσο, δεν βιάζονται να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις με κάποια ομάδα, αφού γνωρίζουν πως μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου τα δεδομένα μπορούν να αλλάξουν προς το συμφέρον τους.

Ειδικότερα στην περίπτωση του Κάμπελ ρόλο θα παίξει το γεγονός της άδειας εργασίας του παίκτη στην Αγγλία. Αν δεν καταφέρει να την εξασφαλίσει και φέτος, τότε ένας ακόμα δανεισμός δεν θα πρέπει να αποκλειστεί.

Πάντως σημαντικό ρόλο θα παίξει και η πορεία της ομάδας τη φετινή περίοδο. Αν ο Ολυμπιακός προκριθεί στους "16" και πάρει με άνεση το νταμπλ θα έχει ένα ακόμα "διαπραγματευτικό" όπλο στα χέρια του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ