ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν πήγε στην προπόνηση ο Πίνο!

Δεν πήγε στην προπόνηση ο Πίνο!

Ο Χουάν Πάμπλο Πίνο δεν πήγε ποτέ στην προπόνηση του Σαββάτου στου Ρέντη και ο Μίτσελ τον άφησε εκτός αποστολής. Τι γίνεται με τον Κολομβιανό άσο; Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ...

Σας είχαμε γράψει το μεσημέρι του Σαββάτου πως ο Χουάν Πάμπλο Πίνο έμεινε εκτός αποστολής , μαζί με τους Ντιακιτέ, Μοδέστο, Φουστέρ και Πάντελιτς, για το εντός έδρας ματς της Κυριακής με αντίπαλο τον Άρη (25/2, 19:30).

Η πρώτη εντύπωση από την απουσία του Κολομβιανού άσου από την 18άδα ήταν πως πρόκειται για ένα μήνυμα πως ο Ισπανός προπονητής δεν τον υπολογίζει, αφού και με την Λεβάντε δεν τον χρησιμοποίησε καθόλου.

Η αλήθεια όμως είναι πολύ πιο πικρή για τον Χουάν Πάμπλο Πίνο... Ο 26χρονος άσος δεν βρέθηκε ποτέ στην προπόνηση του Σαββάτου στου Ρέντη και ο Ισπανός τεχνικός δεν είχε άλλη επιλογή από το να αφήσει εκτός πλάνων για την αναμέτρηση με τον Άρη.

Αυτό που δημιουργεί μεγαλύτερη εντύπωση στην περίπτωση του Κολομβιανού είναι πως από την ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση για δικαιολογημένη άδεια του ποδοσφαιριστή, στο δελτίο Τύπου της προπόνησης. Απλά το όνομά του απουσιάζει από την 18μελή αποστολή.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, σε περίπτωση που ο Πίνο ήταν αδικαιολογήτως απών, τότε απολύτως δικαιολογημένα θα θεωρείται ξένο σώμα από την ομάδα του Πειραιά και δεν υπάρχει περίπτωση να ενεργοποιηθεί η οψιόν για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως σε πολύ μικρό διάστημα ο Κολομβιανός έχει προλάβει να απασχολήσει αρνητικά τους ανθρώπους της διοίκησης με την ανάρμοστη συμπεριφορά του απέναντι στον Αντώνη Νικοπολίδη πριν το ματς με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Ο διεθνής άσος που έφυγε κακήν κακώς από την Γαλατάσαραϊ λόγω (και) του εκρηκτικού χαρακτήρα, είχε μια λαμπρή ευκαιρία να κάνει νέο ξεκίνημα με τη φανέλα του Ολυμπιακού, όμως όπως αποδείχθηκε "ο άνθρωπος δεν αλλάζει" και η καριέρα του δεν θα έχει και πολύ μέλλον. Μένει να δούμε φυσικά αν υπάρχει κάποια δικαιολογία για την απουσία του...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ