ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν παίρνουν ανάσα οι παίκτες του Ολυμπιακού

Δεν παίρνουν ανάσα οι παίκτες του Ολυμπιακού
Μασάντο φάσα INTIME SPORTS

Η πρωινή προπόνηση είχε ασταμάτητο τρέξιμο επί 40 λεπτά, με τους ποδοσφαιριστές να ζορίζονται για χάρη της φυσικής κατάστασης. Δείτε videos! Μεταδίδει ο Παναγιώτης Γκαραγκάνης...

Αποστολή στο Ζέεφελντ: Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Την Πέμπτη (11/7) το ξύπνημα ήταν ακόμα πιο πρωινό για τους παίκτες του Ολυμπιακού, καθώς στις 09:00 ώρα Ελλάδας (08:00 ώρα Αυστρίας) έπρεπε να βρίσκονται στο γήπεδο γκολφ του Ζέεφελντ για την πρωινή προπόνηση, η οποία δεν πραγματοποιήθηκε στο τοπικό προπονητικό κέντρο.

H προπόνηση ήταν αφιερωμένη στη φυσική κατάσταση. Πλην των τριών τερματοφυλάκων (Κάρολ, Μέγκιερι, Γιαννιώτης), οι οποίοι έμειναν στο ξενοδοχείο, οι υπόλοιποι 26 παίκτες της αποστολής έτρεξαν στο γήπεδο του γκολφ για 40 λεπτά της ώρας.

Από δύο εικοσάλεπτα, χωρισμένοι σε τέσσερα γκρουπ, βάσει όπως αναφέραμε και την Τετάρτη (10/7) των εργομετρικών τεστ που έγιναν στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. Οι παίκτες φόρεσαν τα καρδιοσυχνόμετρα, γνωστά και ως πόλαρ.

Τα τέσσερα γκρουπ παικτών ήταν ίδια με αυτά της πρωινής προπόνησης της Τετάρτης (10/7). Προστέθηκε μόνο ο Ολαϊτάν, ο οποίος ενσωματώθηκε στην ομάδα το μεσημέρι της Τετάρτης (10/7). Έχουμε και λέμε: το πρώτο γκρουπ, που είχε και τα περισσότερα άτομα (οκτώ τον αριθμό), αποτελείτο από τους Αβραάμ Παπαδόπουλο, Σαλίνο, Βάις, Μανωλάς, Μήτρογλου, Ντομίνγκες, Τάτο και Κοντρέρας. Το δεύτερο από τους Αμπντούν, Λυκογιάννη, Καραγκούνη, Διαμαντάκο, Σιώπη και Μασάντο.

Το τρίτο από τους Φετφατζίδη, Φέισα, Παπάζογλου, Ιμπαγάσα, Γκρέκο και Ολαϊτάν. Τέλος, το τέταρτο απαρτιζόταν από τους Ντε Βινσέντι, Χολέμπας, Φουστέρ, Σάμαρη, Σιόβα και Μανιάτη. Οι ερυθρόλευκοι έτρεξαν σε ένα κομμάτι του γηπέδου γκολφ, ένα γήπεδο που έχει τεράστια έκταση.

Αρκετοί ντόπιοι, ή τουρίστες έπαιζαν κανονικά γκολφ στην υπόλοιπη έκταση του γηπέδου, την ώρα που οι παίκτες του Ολυμπιακού έκαναν την προπόνησή τους. Δεν προέκυψαν αγωνιστικά προβλήματα, αν και παίκτες είναι φανερό ότι ζορίζονται αρκετά αυτές τις ημέρες για να ανταπεξέλθουν. Μαζί με κάποιες διατατικές ασκήσεις, στην αρχή και το τέλος, το πρόγραμμα κράτησε σαρανταπέντε λεπτά τη ώρας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ