ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν ανησυχούν στον Ολυμπιακό για Μασάδο και Ντιναμό Μόσχας

Toulouses's mildfielder Paulo Machado battles for the ball during the French L1 football match Toulouse vs Lorient, on March 10, 2012 in Toulouse, southwestern France. AFP PHOTO REMY GABALDA (Photo credit should read REMY GABALDA/AFP/Getty Images)
Toulouses's mildfielder Paulo Machado battles for the ball during the French L1 football match Toulouse vs Lorient, on March 10, 2012 in Toulouse, southwestern France. AFP PHOTO REMY GABALDA (Photo credit should read REMY GABALDA/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Μπορεί οι Πορτογάλοι να γράφουν πως ο Πάουλο Μασάδο συμφώνησε με την Ντιναμό Μόσχας, όμως στον Ολυμπιακό δεν ανησυχούν καθόλου. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ...

Το βράδυ της Παρασκευής σας είχαμε ενημερώσει πως ο Ολυμπιακός έχει καταλήξει στους δύο ποδοσφαιριστές που θέλει για το κέντρο της άμυνας αλλά και τα χαφ. Ο ένας είναι ο Κανού που ετοιμάζεται να φορέσει τα ερυθρόλευκα, ενώ ο άλλος είναι ο Μασάδο, που βρίσκεται σε επικοινωνία με τους Πειραιώτες, έστω κι αν οι Πορτογάλοι τον... στέλνουν στην Ρωσία.

Συγκεκριμένα, η "record.pt" αναφέρει πως ο Πάουλο Μασάδο συμφώνησε σε όλα με την Ντιναμό Μόσχας και θα αμείβεται κάθε σεζόν με 1.800.000 ευρώ, ενώ το μόνο που απομένει είναι το "ΟΚ" της Τουλούζ.

Η συγκατάθεση της γαλλικής ομάδας φαίνεται πως δεν θα αποτελέσει πρόβλημα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής (σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα), αφού η Ντιναμό Μόσχας είναι διατεθειμένη να δώσει ένα ποσό κοντά στην ρήτρα αποδέσμευσης του ποδοσφαιριστή (8.000.000 ευρώ).

Παρά τα δημοσιεύματα και τις φήμες, στον Ολυμπιακό δεν ανησυχούν καθόλου. Οι Νταμπλούχοι Ελλάδας προχωρούν με βάση το σχέδιο που έχουν και βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον Πάουλο Μάσαδο, ο οποίος θέλει να παίξει στην ομάδα του Πειραιά και το δηλώνει σε κάθε ευκαιρία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ