ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν προχωράει του Μάριν στον Ερυθρό Αστέρα

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μάρκο Μάριν είχε επαφές για ένα τετραήμερο με τον Ερυθρό Αστέρα και τελικά αποφάσισε να απαντήσει αρνητικά στους Σέρβους.

Δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα ο Μάρκο Μάριν. Έπειτα από τέσσερις ημέρες επαφών του Γερμανού μεσοεπιθετικού με τους Σέρβους στο Βελιγράδι, αποφάσισε να απαντήσει αρνητικά.

Ο 29χρονος επιστρέφει τώρα στην Ελλάδα, ώστε να προετοιμαστεί για την προγραμματισμένη για την πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν με τον Ολυμπιακό, εκτός αν προκύψει κάποια εξέλιξη είτε με τον Ερυθρό Αστέρα είτε με άλλη ομάδα. Ο Μάριν ήταν επιθυμία του Βλάνταν Μιλόγεβιτς και της διοίκησης του Αστέρα ενόψει των προκριματικών του Champions League, όμως το όνειρο δεν θα γίνει πραγματικότητα.

Στην πρώτη συνάντηση, την Τρίτη, ο Γερμανός είχε ικανοποιηθεί απ' όσα αρχικά άκουσε, είχε αναφέρει στο περιβάλλον του ότι ο Αστέρας έκανε την καλύτερη δυνατή πρόταση που θα μπορούσε, η οποία δεν θα έφτανε το 1,2 εκατ. ευρώ που λαμβάνει στον Ολυμπιακό, όμως θα έπαιρνε και πάλι καλά χρήματα.

Πλέον όμως, όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ στη Σερβία, στο δείπνο που είχε το βράδυ της Πέμπτης (7/6) με τον γενικό διευθυντή του Αστέρα, Ζβέζνταν Τέρζιτς, αποφάσισε να πει "όχι". Ο Μάριν φέρεται να έχει στα χέρια του μεγάλη πρόταση από κινεζική ομάδα και παρότι αρχικά φαινόταν να την έχει βάλει σε δεύτερη μοίρα, τελικά άλλαξε στάση και περιμένει εξελίξεις από την Ασία. Εν αναμονή, λοιπόν...

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ