ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δέκα παίκτες του Ολυμπιακού ψάχνουν για ομάδα!

Δέκα παίκτες του Ολυμπιακού ψάχνουν για ομάδα!
Βαλβέρδε, Ασπιάθου, Ράντος INTIME SPORTS

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά 10 παίκτες ενημερώθηκαν την Δευτέρα από την διοίκηση του Ολυμπιακού, πως δεν υπολογίζονται από τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Διαβάστε ποιοι είναι.

Η έναρξη της προετοιμασίας των Πρωταθλητών Ελλάδας ενόψει της νέας σεζόν, έφερε και εξελίξεις σ' ότι αφορά στο πολυπρόσωπο ρόστερ της ομάδας. Είναι γνωστό εξάλλου πως ο Βαλβέρδε δεν θέλει να έχει πολλούς ποδοσφαιριστές και γι' αυτό ξεκίνησε το... κουτσούρεμα.

Από την πρώτη μέρα λοιπόν της προετοιμασίας, ενημερώθηκαν ήδη 10 ποδοσφαιριστές από την διοίκηση της ομάδας, πως δεν υπολογίζονται από τον προπονητή και θα πρέπει να ψάξουν ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους.

Γι' αυτό τον λόγο μάλιστα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε βρισκόταν μέχρι τις 22:00 στις προπονητικές εγκαταστάσεις στου Ρέντη και ήταν σε επαφή με τους ανθρώπους της ΠΑΕ, με αφορμή το ρόστερ.

Οι ποδοσφαιριστές λοιπόν που ειδοποιήθηκαν την Δευτέρα να ψάξουν για νέα ομάδα είναι οι: Κώστας Μήτρογλου, Ματ Ντάρμπισιρ, Κριστιάν Νέμεθ, Ντένις Επστάιν, Λεάντρο, Βάντερσον, Γιάννης Παπαδόπουλος, Νίκος Παπαδόπουλος, Γιώργος Κατσικογιάννης και Αριστείδης Σοϊλέδης.

Άλλοι απ' αυτούς προορίζονται για δανεικοί, άλλοι θα παραχωρηθούν σε ομάδες με την μορφή μεταγραφής, ενώ θα υπάρξουν και κάποιοι που θα μείνουν ελεύθεροι και θα μπορούν να πιο εύκολα να βρουν νέα ποδοσφαιρική στέγη.

Να ξεκαθαρίσουμε βέβαια, πως αυτοί οι δέκα δεν θα είναι οι μόνοι ποδοσφαιριστές που θα φύγουν, αφού η... πόρτα έχει ανοίξει και το ρόστερ θα πρέπει να μειωθεί δραματικά . Ακόμη κι αν φύγουν οι παραπάνω ποδοσφαιριστές, ο αριθμός είναι και πάλι πάνω από το 30 και το "κόψιμο" θα συνεχιστεί.

(01:07) Είπε "όχι" για Τζαβέλλα

Όπως έγινε γνωστό μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ενημέρωσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη πως δεν επιθυμεί την απόκτηση του Γιώργου Τζαβέλλα. Περισσότερα ΕΔΩ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ