ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δανεικός στην Τσβόλε ο Ιωαννίδης

Δανεικός στην Τσβόλε ο Ιωαννίδης

Ο Νίκος Ιωαννίδης παραχωρήθηκε από τον Ολυμπιακό στην Τσβόλε με την μορφή δανεισμού για δύο σεζόν, ενώ ο ολλανδικός σύλλογος διατηρεί οψιόν αγοράς για τον 19χρονο στράικερ, σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας.

Στην Eredivisie με την φανέλα της Τσβόλε θα αγωνίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια ο Νίκος Ιωαννίδης. Ο νεαρός διεθνής στράικερ παραχωρήθηκε από τους "ερυθρόλευκους" στον ολλανδικό σύλλογο με την μορφή δανεισμού. Σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας , η Τσβόλε διατηρεί και οψιόν αγοράς για τον 19χρονο άσο, μετά το πέρας της διετίας.

Την περσινή σεζόν ο Ιωαννίδης αγωνίστηκε επίσης δανεικός με την φανέλα της Χάνσα Ροστόκ, όπου σε 30 συμμετοχές σκόραρε 6 φορές στην 3η κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος.

"Μας πήρε λίγο χρόνο, αλλά τώρα είμαι χαρούμενος που έχουμε έναν κανονικό στράικερ να προσθέσουμε στο ρόστερ μας. Ο Νίκος εντυπωσίασε την περασμένη σεζόν, ταιριάζει ακριβώς στο ποδόσφαιρο που επιδιώκει να παίζει η Τσβόλε", τόνισε ο τεχνικός διευθυντής της ολλανδικής ομάδας, Γκέραρντ Νίικαμπ.

Ο Νίκος Ιωαννίδης θα βρει στην Τσβόλε έναν ακόμη Έλληνα, τον Θανάση Καραγκούνη, ο οποίος αποκτήθηκε τον περασμένο Γενάρη από τον Ατρόμητο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τον δανεισμό του νεαρού ποδοσφαιριστή Νίκου Ιωαννίδη στην ολλανδική Τσβόλε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ