ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αντίο με tweet από τον Βάις

Αντίο με tweet από τον Βάις
Βάις

Ο Βλάντιμιρ Βάις έγινε κάτοικος Κατάρ καθώς ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά την πώληση του στην Lekhwiya SC! Για 4,5 χρόνια υπέγραψε ο Σλοβάκος διεθνής εξτρέμ.

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Βλάντιμιρ Βάις. Έξι μόλις μήνες μετά την απόκτηση του, ο Σλοβάκος διεθνής εξτρέμ άφησε τους Πρωταθλητές Ελλάδας και μετακόμισε σε σύλλογο του Κατάρ!

Οι εξελίξεις ήταν άμεσες και οι... ψίθυροι γύρω από το μέλλον του 24χρονου άσου στο Λιμάνι ξεκίνησαν από το Σάββατο (25/1), όταν και αποκλείστηκε από την αποστολή του αγώνα με την Ξάνθη , απόρροια της απουσίας του από το Αθλητικό Κέντρο Ρέντη στην τελευταία προπόνηση των Πειραιωτών πριν το παιχνίδι στην Θράκη.

Την Κυριακή (26/1) τα πράγματα ξεκαθάρισαν, αφού ο Σλοβάκος άσος μέσω του λογαριασμού του στο twitter ευχήθηκε... "Καλή επιτυχία στην προηγούμενη ομάδα μου, τον Ολυμπιακό, απόψε"!

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Βάις αν και μόλις 24 ετών έχει αλλάξει ήδη έξι ομάδες στην καριέρα του και πάει για την έβδομη.

Τελικά... Κατάρ

Αργότερα μέσα στην ημέρα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός όπου έκανε γνωστό πως ο Σλοβάκος άσος παραχωρήθηκε στην Lekhwiya SC.

Η συγκεκριμένη ομάδα ιδρύθηκε το κοντινό 2009 και μετρά μόλις πέντε χρόνια ζωής, ενώ ο πρόεδρος της έχει αποκτήσει και την Μάλαγα η οποία πρόσφατα αντιμετώπισε σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την παραχώρηση του Βλάντιμιρ Βάις στην Lekhwiya SC", ήταν η λιτή ανακοίνωση της πειραϊκής ΠΑΕ για την συμφωνία με τον σύλλογο του Κατάρ στην πώληση του Βλάντιμιρ Βάις.

Αντίο με tweet από τον Βάις

Βάις: "Είμαι φιλόδοξος"

Κατά την παρουσίαση του ο 24άχρονος άσος, δήλωσε: "Έχω μεγάλες φιλοδοξίες και στόχους με τη νέα μου ομάδα. Θα κάνω τα πάντα έτσι ώστε να κατακτήσουμε τον τίτλο (top stars), όπως και να πραγματοποιήσουμε πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας", είπε αρχικά.

Για το πως έγινε η μεταγραφή, τόνισε: "Ο μάνατζερ μου με ενημέρωσε για την πρόταση της Lekhwiya. Μίλησα επίσης και με τον Bougherra, όπου αγωνιστήκαμε στο παρελθόν μαζί, ο οποίος με έπεισε να υπογράψω. Θέλω να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου έτσι ώστε να βοηθήσω στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στη χώρα".

Αντίο με tweet από τον Βάις
Βάις

Ο απολογισμός του με τα "ερυθρόλευκα"

Ο Βλάντιμιρ Βάις αποκτήθηκε με την προοπτική να πάρει θέση βασικού στην ερυθρόλευκη ενδεκάδα. Ωστόσο δεν κατάφερε να πείσει τον Μίτσελ για την αναγκαιότητα του στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού. Σταδιακά ο Σλοβάκος εξτρέμ πέρασε σε ρόλο ρεζέρβας πολυτελείας, ενώ τις περισσότερες φορές που είδε το όνομα του στους πρώτους έντεκα δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το 90λεπτο.

Στην Super League πρόλαβε να γράψει 17 συμμετοχές. Είχε 12 ως βασικός, αλλά τις 8 από αυτές αντικαταστάθηκε. Άλλες 5 φορές ήρθε από τον πάγκο. Πέτυχε 4 γκολ και μοίρασε 5 ασίστ σε 959 λεπτά συμμετοχής συνολικά.

Στο Champions League αγωνίστηκε 5 φορές, 3 ως βασικός και άλλες 2 ως αλλαγή. Σε 311 λεπτά συνολικά είχε 1 ασίστ και 1 γκολ.

Στα 2 ματς Κυπέλλου που αγωνίστηκε βασικός μοίρασε 1 ασίστ. Συνολικός απολογισμός με τα "ερυθρόλευκα"; 24 παιχνίδια και 1450 αγωνιστικά λεπτά, τα οποία συνοδεύτηκαν από 5 τέρματα και 7 ασίστ.

Θυμηθείτε την συνέντευξη του Αμπντεσλάμ Ουαντού στο Sport24.gr και την εμπειρία του Μαροκινού στόπερ στο Κατάρ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ