ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Breaking: Για Ελαμπντελαουί η Γιουνάιτεντ!

Breaking: Για Ελαμπντελαουί η Γιουνάιτεντ!
INTIME SPORTS

Φήμες της τελευταίας ώρας στην Αγγλία για μπάσιμο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκειμένου να εξασφαλίσει την υπογραφή του Ομάρ Ελαμπντελαουί!

Είναι απλά σενάρια; Έχουν κάποια βάση αυτά που κυκλοφόρησαν μόλις πριν από λίγο στην Αγγλία; Ή πρόκειται για φήμες και μόνο;

Ο λόγος για το μπάσιμο που επιχειρεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εδώ και λίγη ώρα προκειμένου να αποκτήσει τον Ομάρ Ελαμπντελαουί! Αυτό υποστηρίζουν στο Νησί, με την υποσημείωση ότι ο χρόνος που απομένει για να συμφωνηθεί ένα τέτοιο deal, μέχρι το κλείσιμο της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, είναι πολύ λίγος...

Η Daily Mail πάντως επιμένει ότι όχι μόνο οι "κόκκινοι διάβολοι" θέλουν τον παίκτη, αλλά ήδη έχουν κάνει συζητήσεις με τους Πειραιώτες και στο τραπέζι έχουν πέσει συγκεκριμένοι όροι και ποσά!

Η αγγλική ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι ο Ολυμπιακός ζήτησε 2,5 εκατ. λίρες για να δανείσει τον παίκτη μέχρι το τέλος της σεζόν και άλλα 7,5 εκατ. λίρες για το καλοκαίρι (ουσιαστικά ως οψιόν αγοράς), εφόσον ο Νορβηγός διεθνής μπακ καταφέρει σε αυτό το διάστημα να συμπληρώσει έναν συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών.

"Η Γιουνάιτεντ προσανατολίζεται στο αν θα πρέπει να προχωρήσει με το deal, γνωρίζοντας ότι ο Ματέο Νταρμιάν βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στις προπονήσεις, όπως και ο Φιλ Τζόουνς, την στιγμή που ο Γκιγιέρμο Βαρέλα εντυπωσίασε κόντρα στην Ντέρμπι, ενώ αρνήθηκαν την πρόταση της Τζένοα για τον δανεισμό του", καταλήγει το ρεπορτάζ της Daily Mail.

Τι λένε οι δικές μας πληροφορίες; Ότι πράγματι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κάνει κρούση στους Πειραιώτες για τον Ομάρ, φαντάζει δύσκολο να ολοκληρωθεί μια τέτοια μετακίνηση την τελευταία στιγμή, ωστόσο κανένα ενδεχόμενο δεν μπορεί να αποκλειστεί. Οι μεταγραφές στο Νησί κλείνουν στις 23:00 (Αγγλίας - 01:00 Ελλάδας), επομένως μέσα στις επόμενες ώρες θα σημειωθούν οι όποιες εξελίξεις.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ