ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αυλωνίτης: "Αφιερωμένο στον Μουρίκη"

Αυλωνίτης: "Αφιερωμένο στον Μουρίκη"
INTIME SPORTS

Διαβάστε γιατί ο Αυλωνίτης αφιέρωσε το γκολ του στον γυμναστή του Ολυμπιακού και τι είπε σχετικά με την έως τώρα παρουσία του στους Πειραιώτες. "Παίξαμε σαν ομάδα", τόνισε ο Ντομίνγκες. (video)

Ο Τάσος Αυλωνίτης πέτυχε το τρίτο γκολ του Ολυμπιακού στην νίκη με σκορ 5-1 επί του Πανθρακικού στο Φάληρο και μετά το πέρας της αναμέτρησης μίλησε την κάμερα του OlympiacosTV.

Πέτυχες ακόμα ένα ωραίο γκολ σήμερα και καταχειροκροτήθηκες από τον κόσμο αμέσως μετά. Πως αισθάνεσαι για αυτό;

"Καταρχήν ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που μου δίνει στήριξη και στο γκολ με τον Παναθηναϊκό αλλά και τώρα, σε κάθε ευκαιρία μου την δίνει, τον ευχαριστώ πολύ και προσωπικά το γκολ θέλω να το αφιερώσω στον κύριο Μουρίκη, γιατί έχει δουλέψει πολλές ώρες μαζί μου έξτρα, αν η ομάδα έχει πρωί προπονήσεις αυτός μου κάνει έξτρα και το απόγευμα και θέλω να τον ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για όλα και συνεχίζω δυνατά".

Κάθε γκολ που πετυχαίνεις σε βοηθάει στον τομέα της αυτοπεποίθησης. Νοιώθεις ολοένα πιο δυνατός;

"Ναι νοιώθω πολύ πιο δυνατός σε σχέση με το πρώτο μου παιχνίδι με τον ΟΦΗ, μεγάλη αυτοπεποίθηση και όπως σας είπα και πάλι ο κόσμος μου δίνει πολύ δύναμη και με στηρίζει, οπότε θέλω να του το ανταποδώσω".

Από την πλευρά του ο Τσόρι Ντομίνγκες, MVP της αναμέτρησης, τόνισε τα εξής:

"Παίξαμε πολύ καλά σήμερα. Σαν ομάδα. Ήταν σημαντικό που φτάσαμε στην νίκη και ένα μεγάλο σκορ πάντα σε βοηθάει ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας.

Έχουμε πολλά συνεχόμενα παιχνίδια αυτό το διάστημα δείξαμε πως βρισκόμαστε σε ετοιμότητα. Στην διακοπή θα έχουμε λίγο χρόνο να βρεθούμε μεταξύ μας, αφού οι περισσότεροι συμπαίκτες μου έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις με τα εθνικά τους συγκροτήματα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ