ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αυλωνίτης: "Πρώτα κοιτάμε τον Ατρόμητο και μετά τον ΠΑΟΚ"

Αυλωνίτης: "Πρώτα κοιτάμε τον Ατρόμητο και μετά τον ΠΑΟΚ"
INTIME SPORTS

Ο Τάσος Αυλωνίτης μίλησε μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Βέροια στην πρωτεύουσα της Ημαθίας και αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας του και στον επικείμενο αγώνα με τον Ατρόμητο, ενώ δεν ήθελε να αναφερθεί στον ΠΑΟΚ

Στην κάμερα της NOVA, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τη Βέροια ο Τάσος Αυλωνίτης και ανέφερε μεταξύ άλλων πως το μυαλό όλων δεν βρίσκεται στο ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά σε εκείνο με τον Ατρόμητο την προσεχή Τετάρτη (4/2).

Αναλυτικά όσα είπε:

"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ήταν αντίξοες οι καιρικές συνθήκες και για τις δύο ομάδες. Ήταν μία δύσκολη νίκη, αλλά τα καταφέραμε. Εμείς κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Δεν κοιτάμε τις ομάδες που είναι πίσω μας. Κοιτάμε να κερδίζουμε κάθε ματς και στο τέλος θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές. Ο Ατρόμητος είναι μια πολύ καλή ομάδα, στον πρώτο γύρο χάσαμε οπότε θα παλέψουμε για τη νίκη.

Σήμερα παίξαμε 3-5-2 και ξέραμε ότι έπρεπε να σκοράρουμε. Ρισκάραμε, αλλά τα καταφέραμε. Ο Σιόβας έκλεισε την πάσα για να σουτάρει ο Ντουμίτρου γιατί εάν η μπάλα είχε πάει στον Καλτσά θα ήταν γκολ. Ο Σιόβας είχε το χρόνο και επειδή είναι ευφυής χαρακτήρας έπραξε σωστά. Επειδή συνήθως οι αντίπαλοί μας αμύνονται και παίζουν με αντεπιθέσεις πρέπει ο ένας στόπερ να είναι κοντά στον επιθετικό, όπως εγώ για να ξανακερδίσει την μπάλα.

Στον Πανιώνιο περιμέναμε τον αντίπαλο, οπότε ήταν δύσκολο να παίξω όπως παίζω τώρα. Φυσικά συζητήσαμε την ήττα της ομάδας του ΠΑΟΚ. Δεν αλλάζει όμως κάτι γιατί πάμε για τη νίκη και στο επόμενο παιχνίδι. Ήταν ευκαιρία για εμάς και ξέρουμε ότι και την Τετάρτη πρέπει να πάρουμε τη νίκη για να πάμε στην Τούμπα με το +5. Πρώτα κοιτάμε τον Ατρόμητο και μετά το επόμενο ματς".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ