ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παπαδόπουλος: "Δείξαμε όλη τη χρονιά πως αξίζαμε τον τίτλο"

Παπαδόπουλος: "Δείξαμε όλη τη χρονιά πως αξίζαμε τον τίτλο"
INTIME SPORTS

Χαρούμενος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά προσγειωμένος ενόψει Κυπέλλου εμφανίστηκε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος δεν ξέχασε τις δύσκολες στιγμές και έκανε έναν απολογισμό της χρονιάς.

Δίκαιη πέρα ως πέρα χαρακτήρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, τονίζοντας όμως πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη, αφού υπάρχει και το Κύπελλο.

Ο Έλληνας αμυντικός, υπογράμμισε πως η ποιότητα και το μεγάλο ρόστερ έδωσαν σημαντικές λύσεις στην ομάδα του και αποτέλεσαν κλειδί για την κατάκτηση του τίτλου.

"Υπάρχει χαρά από όλους μας και ικανοποίηση για τη φετινή χρονιά, είναι κάτι που αξίζαμε, το δείξαμε σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, αλλά δεν έχουμε τελειώσει, συνεχίζουμε σοβαροί μέχρι τέλους, πειθαρχημένα ώστε να κλείσει καλά η χρονιά. Έχουμε το Κύπελλο την Τετάρτη και θέλουμε να δουλέψουμε ώστε να κλείσουμε καλά την αγωνιστική περίοδο με το νταμπλ. Είχαμε ομαδικότητα και ισορροπία σε όλες τις γραμμές.

Είχαμε ποιότητα από πολλούς παίκτες μας κάτι που φάνηκε στα δύσκολα παιχνίδια. Με την ποιότητα και την προσωπικότητα που διαθέτουν πολλοί από τους ποδοσφαιριστές μας, έδειξαν ότι μπορούσαν να σηκώσουν την ομάδα στα δύσκολα. Δείξαμε επάξια σε όλη τη χρονιά ότι το αξίζαμε", είπε μεταξύ άλλων ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού.

Μοδέστο: "Καταπληκτική μέρα"

Από τη μεριά του, ο Φρανσουά Μοδέστο δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του: "Ξέραμε από πριν ότι ήταν ένα δύσκολο ματς για εμάς. Παρουσιαστήκαμε διαβασμένοι στον αγωνιστικό χώρο. Το γεγονός ότι καταφέραμε να πάρουμε το πρωτάθλημα σε μια δύσκολη έδρα και είναι μια καταπληκτική μέρα για τον Ολυμπιακό καθώς καταφέραμε να πάρουμε το 39ο τίτλο στην ιστορία του συλλόγου"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ