ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ατομικό Αβραάμ, Μανιάτης

Ατομικό Αβραάμ, Μανιάτης
Μανιάτης Παπαδόπουλος INTIME SPORTS

Αβραάμ Παπαδόπουλος και Γιάννης Μανιάτης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα της Παρασκευή και δύσκολα θα παίξουν με τον Πλατανιά

Εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα ο Μίτσελ ενόψει της αναμέτρησης με τον Πλατανιά την Κυριακή το απόγευμα (17:15), καθώς Αβραάμ και Μανιάτης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Έτσι η συμμετοχής του κρίνεται δύσκολη, αφού ο Ισπανός τεχνικός δεν θέλει να ρισκάρει κάποιον τραυματισμό ενόψει του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"Οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν σήμερα πολύ επάνω στην αμυντική και επιθετική λειτουργία τους, βελτιώνοντας παράλληλα και την τακτική τους. Μέσω εκτελέσεων στημένων φάσεων δούλεψαν στις αντιδράσεις επιτιθέμενων και αμυνόμενων. Στη συνέχεια οι παίκτες του κ. Μίτσελ έπαιξαν και δίτερμα, σε χώρο μικρότερο του κανονικού γηπέδου.

Ο Γιάννης Μανιάτης έμεινε στο γυμναστήριο, ενώ κάνοντας και θεραπεία ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα, προκειμένου να προφυλαχθεί και να μην του δημιουργηθεί πρόβλημα τραυματισμού στον προσαγωγό.

Το ίδιο συνέβη και με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, λόγω τον μικροενοχλήσεων που έχει αισθανθεί στο αριστερό του γόνατο. Ειδικό πρόγραμμα έκανε και ο Πάντελιτς, λόγω των ενοχλήσεων στη μέση που τον ταλαιπωρούν".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ