ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ατομικό ο Μποτία

Ατομικό ο Μποτία

Την προετοιμασία τους ενόψει της αναμέτρησης με την Καλλονή συνέχισαν οι παίκτες του Ολυμπιακού, με την προπόνηση που διεξήχθη την Παρασκευή (1/5) στου Ρέντη. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μποτία.

Οι "ερυθρόλευκοι" μπορεί να είναι και μαθηματικά πρωταθλητές, ωστόσο η δουλειά συνεχίζεται καθώς το ζητούμενο μέχρι το τέλος της σεζόν είναι οι νίκες στα ματς που έχουν απομείνει.

Έτσι λοιπόν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έδωσαν ραντεβού και το πρωί της Παρασκευής (1/5) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, προκειμένου να συνεχίσουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ Καλλονής στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", το απόγευμα της Κυριακής (3/5, 19:00). Αγώνας τον οποίο θα ακολουθήσει η φιέστα για την κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος.

Ο Βίτορ Περέιρα και οι συνεργάτες του είχαν ετοιμάσει ένα πρόγραμμα με έμφαση στις ασκήσεις με τελειώματα φάσεων και τον τρόπο ανάπτυξης του παιχνιδιού από τα άκρα. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δίτερμα σε μικρό χώρο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μποτία (ενοχλήσεις στον δικέφαλο), ενώ θεραπεία έκανε ο Γιαννούλης. Το πρόγραμμα αποκατάστασης του συνεχίζει ο Μανιάτης, ενώ ατομικό έκανε και ο Στρέζος. Το Σάββατο (2/5) η προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη είναι προγραμματισμένη για τις 11:00.

Στην 2η θέση η Σχολή Βέροιας

Την δεύτερη θέση στο Παιδικό Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας κατέλαβε η ομάδα της Σχολής του Ολυμπιακού στη Βέροια (Νηρέας), καθώς ηττήθηκε με 3-0 στον τελικό από τον ΠΑΟΚ Κουλούρας.

Η ομάδα του Νηρέα είχε αξιόλογη πορεία στο Πρωτάθλημα της ΕΠΣ και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια τους, μέσα από την οποία βελτιώθηκαν ως ποδοσφαιριστές και ατενίζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το ποδοσφαιρικό τους μέλλον.

Ο Ολυμπιακός-Νηρέας Βέροιας αγωνίστηκε με τους Σακάκο, Ράδη (50' Γκιλιόπουλος), Δημούλα (78΄Σαράφης), Θεοδώρου, Χερίδη, Γώτα (78' Δελαντώνης), Γιαννακίδη, Περπερίδη (75' Μαυρίδης), Κωστογλίδη (60' Τσομπανίδης), Ματελόπουλο και Ντουμάνη.

Ατομικό ο Μποτία

Φινάλε στα Χανιά οι Έφηβοι

Στα Χανιά και στο γήπεδο των "Περιβολίων" ολοκληρώνει το Σάββατο (2/5) την παρουσία του στην κανονική περίοδο του Πρωταθλήματος Super League K-17 o Ολυμπιακός. Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη αγωνίζεται στις 12:00 απέναντι στον Πλατανιά για την 27η ημέρα του Πρωταθλήματος και στόχος της είναι να κλείσει με νίκη τις υποχρεώσεις της. Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν προκριθεί ως πρώτοι στο Final-4 στο οποίο συμμετέχει ο ΠΑΟΚ, ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Αστέρας Τρίπολης.

Με Καλλονή οι Νέοι

Στο πλαίσιο της 33ης ημέρας τουΠρωταθλήματος Super League K-20ο Ολυμπιακός φιλοξενεί το Σάββατο (2/5, 15:30) την Καλλονή στο Ρέντη. Η ομάδα τουΒασίλη Βούζα που είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας θέλει να επιστρέψει στις νίκες, μετά από την λευκή ισοπαλία με τον Πανιώνιο, και ν' αυξήσει την διαφορά από τον δεύτερο Ατρόμητο Αθηνών. Στον αγώνα του 1ου γύρου στην Μυτιλήνη δεν υπήρξε νικητής (1-1).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ