ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ασπιάθου: "Θέλει προσοχή η Κέρκυρα"

Ασπιάθου: "Θέλει προσοχή η Κέρκυρα"
INTIME SPORTS

Δύσκολη χαρακτήρισε ο Γιον Ασπιάθου την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Κέρκυρα.

Ο βοηθός του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο του Ολυμπιακού Γιον Ασπιάθου, μίλησε για τον αγώνα Κέρκυρα-Ολυμπιακός στην κάμερα της "Nova" λέγοντας ότι το έργο του Ολυμπιακού θα είναι δύσκολο απέναντι στους "Φαίακες".

Τόνισε, ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού θα πρέπει να ξεχάσουν το ματς απέναντι στην Άρσεναλ και να συγκεντρωθούν στον αγώνα με την Κέρκυρα.

" Η αντίπαλός μας άλλαξε προπονητή και αυτό πάντα αποτελεί κίνητρο για μια ομάδα. Η Κέρκυρα έπαιξε καλά απέναντι στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ και σίγουρα θα είναι δύσκολο το έργο μας. Προερχόμαστε από μια νίκη που δεν μας έδωσε αυτό που θέλαμε και έπεσε λίγο η ψυχολογία των παικτών. Πρέπει όμως να κοιτάξουμε μπροστά και να κρατήσουμε τα καλά στοιχεία που δίνει η νίκη που πετύχαμε απέναντι στην Αρσεναλ. Μην ξεχνάμε ότι η ομάδα έπαιξε πολύ καλά".

Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις του Φρανσουά Μοντέστο, ο οποίος τόνισε ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να πάρει τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι. Ο Γάλλος (μιλώντας και αυτός στη Nova) ρωτήθηκε και για το θέμα του συμβολαίου του, με τον έμπειρο μεσοαμυντικό να τονίζει: " Περνώ καλά στην Ελλάδα και η οικογένειά μου είναι ευτυχισμένη. Εχω έξι μήνες ακόμα συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και όταν έρθει η ώρα να συζητήσουμε, θα δούμε τι θα γίνει".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ