ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ασπιάθου: "Ο Μαρινάκης εντυπωσίασε τον Βαλβέρδε"

Ασπιάθου: "Ο Μαρινάκης εντυπωσίασε τον Βαλβέρδε"

Ο συνεργάτης του Βαλβέρδε, Γιον Ασπιάθου αποκάλυψε τον καταλυτικό ρόλο που διαδραμάτισε ο Ευάγγελος Μαρινάκης για να πει το "ναι" ο 46χρονος τεχνικός.

Τα λόγια του Ευάγγελου Μαρινάκη έπεισαν τον Ερνέστο Βαλβέρδε να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Αυτά και πολλά άλλα αποκάλυψε ο επί σειρά ετών συνεργάτης του Βαλβέρδε, ο Γιον Ασπιάθου σε συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100,3.

" Ήταν καταλυτικός ο ρόλος του κ. Μαρινάκη. Ο Ερνέστο μού είπε τα καλύτερα και το πόσο εντυπωσιάστηκε. Είπε το ναι τώρα ο Ερνέστο γιατί έλυσε κάποια προβλήματα που δεν του επέτρεπαν να αναλάβει προηγουμένως. Ήταν δε τέτοιο το όραμα που του παρουσίασε ο κ. Μαρινάκης που δεν ήταν εύκολο και δεν ήθελε να πει όχι. Αγαπάμε την Ελλάδα, αγαπάμε τον Ολυμπιακό, αγαπάμε και τη δουλειά μας", τόνισε ο Ασπιάθου και στη συνέχεια προχώρησε σε... αγωνιστικά ζητήματα.

" Αυτό που ελπίζουμε είναι να φέρουμε τον Ολυμπιακό στο επίπεδο που ήταν τα προηγούμενα χρόνια. Δεν είναι καλή η κατάστασή του. Θέλουμε να δούμε σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές, πως λειτουργούν, να δουλέψουμε μαζί τους και να τους περάσουμε πράγματα που θέλουμε".

Ο Ασπιάθου και βέβαια ο Βαλβέρδε έχουν εικόνα από τον φετινό Ολυμπιακό με τον πρώτο να υποστηρίζει: " Έχουμε εικόνα του Ολυμπιακού, προσωπικά τον έχω παρακολουθήσει αρκετά. Ξέρω τι παρουσίασε. Η ομάδα χρειάζεται πρώτα απ' όλα εμπιστοσύνη στον εαυτό της. Έχει ποιοτικούς παίκτες όπως ο Ριέρα και ο Ιμπαγάσα. Αυτό που πρέπει είναι να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή της, να πατήσει γερά στα πόδια της".

Φυσικά τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει στους "ερυθρόλευκους" από τη μια μέρα στην άλλη με τον Ασπιάθου να καταλήγει " χρειάζεται υπομονή. Να δούμε πρώτα την ομάδα, να τη δουλέψουμε και να τη φτάσουμε σε ένα επίπεδο και μετά θα δούμε τι άλλο μπορεί να γίνει στις μεταγραφές"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ