ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αποθέωση Ζιοβάνι στο Καραϊσκάκης

Αποθέωση Ζιοβάνι στο Καραϊσκάκης
Ζιοβάνι INTIME SPORTS

Ο Ζιοβάνι Ντε Ολιβέιρα βρέθηκε στο Καραϊσκάκης και τιμήθηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός. "Βάλε μέσα τον Ζιοβάνι να... το λιμάνι", φώναζαν οι φίλοι των ερυθρόλευκων.

Μετά από αρκετό καιρό ο Ζιοβάνι επέστρεψε σε παιχνίδι του Ολυμπιακού, όχι για να αγωνιστεί φυσικά, αλλά για να αποθεωθεί από τους φίλους των ερυθρολεύκων και να τιμηθεί από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Βραζιλιάνος άσος ήταν συγκινημένος και σήκωσε τα χέρια ψηλά για να ευχαριστήσει τους φίλους των ερυθρόλευκων που δεν σταμάτησαν λεπτό να τον αποθεώνουν.

Λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα λοιπόν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον 40χρονο Βραζιλιάνο που έγραφε: "Για πάντα στο λιμάνι", ενώ στις εξέδρες του Καραϊσκάκης υπήρχε πανό που έγραφε στα πορτογαλικά "Obrigado por estas entre nos mago da bola" (Σε ευχαριστούμε για τις μαγικές στιγμές που μας χάρισες.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα οι φίλοι της ομάδας του Πειραιά φώναζαν συνθήματα για τον Βραζιλιάνο μάγο όπως το γνωστό "Βάλε μέσα τον Ζιοβάνι να... το λιμάνι".

Ο ίδιος δήλωσε: "Η τιμή μου που βρίσκομαι εδώ. Ένιωσα πιο αγχωμένος απ ότι όταν αγωνιζόμουν στον Ολυμπιακό. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να κάνω υπερήφανο τον Ολυμπιακό και να φέρω παίκτες γι΄αυτή την ομάδα που έχω αγαπήσει τόσο πολύ".

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Ζιοβάνι είδε το ματς από τις σουίτες του Καραϊσκάκης δίπλα στον Κοβάτσεβιτς με τον οποίο είναι πλέον συνεργάτες, αφού ο Ζιο δέχθηκε να γίνει "κατάσκοπος" του Ολυμπιακού στην Βραζιλία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ