ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αποθέωση για Ζιοβάνι στο Ρέντη

Αποθέωση για Ζιοβάνι στο Ρέντη
INTIME SPORTS

Ο Ζιοβάνι βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού και γνώρισε την αποθέωση. Τα τετ α τετ του Βραζιλιάνου με Νικοπολίδη, Θεοδωρίδη αλλά και τους Ζαρντίμ, Μασάντο και Ντιόγκο.

Ο Βραζιλιάνος πρώην άσος του Ολυμπιακού, ο οποίος δέχτηκε τελικά να αναλάβει καθήκοντα σκάουτ στη Βραζιλιά για λογαριασμό των Πειραιωτών, είχε τετ α τετ με τους Αντώνη Νικοπολίδη, Σάββα Θεοδωρίδη, Κούλη Δουρέκα, Λεονάρντο Ζαρντίμ, Πάουλο Μασάντο και Ντιόγκο Λουίς Σάντο. Mε τους τρεις πρώτους, άλλωστε, συνυπήρξε στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης αποθέωσε τον "Ζιο", μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον άνθρωπο και ποδοσφαιριστή Ζιοβάνι, ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε πως αν ο Ολυμπιακός τον είχε στις τάξεις του θα κέρδιζε τους αγώνες στην Ελλάδα πριν καν... αρχίσουν!

Ο τεχνικός των "ερυθρολεύκων" Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος εξέφρασε τη χαρά του για το γεγονός πως γνώρισε τον Βραζιλιάνο από κοντά, εμφανίστηκε ενήμερος για τα κατορθώματα του Ζιοβάνι με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά και της Μπαρτσελόνα, ενώ ο Αντώνης Νικοπολίδης θυμήθηκε αρκετές στιγμές από την συνύπαρξή τους στην ομάδα, τη σεζόν 2004/05, την τελευταία του Βραζιλιάνου με την πειραϊκή ομάδα.

Από την πλευρά του, ο Ζιοβάνι ευχαρίστησε άπαντες για την υποδοχή τους και τα πολύ όμορφα λόγια που είπαν, ενώ τόνισε πως είναι δεμένος με τον Ολυμπιακό, τον κόσμο της ομάδας και την Ελλάδα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ