ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Απολογήθηκε ο Αμπντούν, κλήθηκε να επιστρέψει ο Τζεμπούρ

Απολογήθηκε ο Αμπντούν, κλήθηκε να επιστρέψει ο Τζεμπούρ

Διαβάστε το ρεπορτάζ για τους δύο Αλγερινούς του Ολυμπιακού. Απολογήθηκε εγγράφως ο Αμπντούν, κλήθηκε να επιστρέψει στην προετοιμασία ο Τζεμπούρ. Μεταδίδει από την Αυστρία ο Παναγιώτης Γκαραγκάνης.

Αποστολή στο Ζέεφελντ: Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Ο Τζαμέλ Αμπντούν απολογήθηκε εγγράφως στην ΠΑΕ Ολυμπιακός για την αντιεπαγγελματική του συμπεριφορά και αναμένεται πλέον η απόφαση της τιμωρίας του από την διοίκηση της ομάδας. Παράλληλα η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ κάλεσε τον Ράφικ Τζεμπούρ να επιστρέψει άμεσα στις υποχρεώσεις της ομάδας καθώς έληξε η άδεια που του είχε παραχωρηθεί. Αν δεν συμμορφωθεί θα υποστεί τις ανάλογες κυρώσεις.

Ενημερώσου για τα νέα από την προετοιμασία του Ολυμπιακού μέσα από το ολοκαίνουριο SPORT 24 app για iPhone και Android. Αν δεν το έχεις "κατεβάσει", μπορείς να το κάνεις ανά πάσα στιγμή από τα App Store και Google Play.

Το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον Τζαμέλ Αμπντούν τις τελευταίες ημέρες οδεύει προς το τέλος, καθώς ο παίκτης απολογήθηκε εγγράφως την Πέμπτη (18/7) στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και πλέον απομένει να δούμε τις αποφάσεις που θα πάρει η διοίκηση της ομάδας για το μέλλον του Αλγερινού άσου στο λιμάνι.

Υπενθυμίζουμε πως ο 27χρονος εξτρέμ αρνήθηκε να πάρει μέρος στο φιλικό με την Σίμουρκ (16/7) επικαλούμενος τις συζητήσεις του με ομάδα του εξωτερικού που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του. Ο Αμπντούν επέστρεψε αμέσως στην Ελλάδα (17/7) και την Πέμπτη παρέδωσε την απολογία του στην πειραϊκή ΠΑΕ.

Οι σχέσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε οριακό σημείο και σύντομα αναμένονται εξελίξεις όσον αφορά το ύψος της ποινής που θα επιβληθεί στον παίκτη αλλά και την πιθανότητα παραχώρησης του με μεταγραφή.

Σκληρή στάση για Τζεμπούρ

Ο "τρομοκράτης" είχε έξτρα άδεια από την ομάδα εξαιτίας της συμμετοχής του σε παιχνίδια της Εθνικής Αλγερίας τον Ιούνιο και στο μεσοδιάστημα είχε επαφές με συλλόγους του εξωτερικού για μια πιθανή μεταγραφή του. Με την λήξη της άδειας του, ο Τζεμπούρ ζήτησε νέα παράταση από την πειραϊκή ΠΑΕ γεγονός που δεν ήχησε καλά στα αυτιά των διοικούντων του Ολυμπιακού.

Πλέον οι Πειραιώτες κάλεσαν τον παίκτη να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του στον σύλλογο και εφόσον δεν συμμορφωθεί θα υποστεί τις ανάλογες κυρώσεις. Το μέλλον τόσο του Τζεμπούρ, όσο και του Αμπντούν φαντάζει αρκετά δυσοίωνο στο Λιμάνι.

Αξίζει να σημειώσουμε πως για πολλοστή φορά από τον Ολυμπιακό υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Μοργκάν Αμαλφιτανό καθώς έχουν αποσύρει το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ