ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αποκαλύψεις Τούρκων για Ολυμπιακό και Μεχμέτ Τοπάλ

Αποκαλύψεις Τούρκων για Ολυμπιακό και Μεχμέτ Τοπάλ

Τελειώνει το συμβόλαιο του 30χρονου αμυντικού μέσου της Φενέρμπαχτσε, Μεχμέτ Τοπάλ, και ο μάνατζέρ του προσπαθεί να τον φέρει στον Πειραιά, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ. Στο προσκήνιο ξανά η Τσίβας για Πουλίδο. (VIDEO)

Οι Τούρκοι επανέφεραν στο προσκήνιο ένα όνομα που σε καμία περίπτωση δεν είναι άγνωστο για τον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον Μεχμέτ Τοπάλ. Ο 30χρονος αμυντικός μέσος της Φενέρ τα τελευταία δύο χρόνια προτείνεται συνεχώς στους “ερυθρόλευκους”.

Σύμφωνα με τους Τούρκους έχει προταθεί και φέτος, αλλά αυτή τη φορά τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Βλέπετε, εκπνέει το συμβόλαιο του Τοπάλ τέλη Ιουνίου και δεν υπάρχει διάθεση από τη Φενέρμπαχτσε να του το ανανεώσει.

Κάπου εδώ λοιπόν μπαίνει στη μέση ο Ολυμπιακός, που όπως αναφέρουν οι γείτονες, τον απασχολεί σοβαρά. Μάλιστα, υποστηρίζουν οι γείτονες ότι οι Πειραιώτες θα του προσφέρουν και τριετές συμβόλαιο, με τον Γρηγόρη Γεωργάτο να έχει κάνει τις πρώτες επαφές με την πλευρά του παίκτη!

Μένει να δούμε αν θα δικαιωθούν οι Τούρκοι, καθώς από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνεται το παραμικρό.

Ο Μεχμέτ Τοπάλ εν δράσει...


Πάλι η Τσίβας για Πουλίδο;

Μετά την περιπέτεια που πέρασε ο Άλαν Πουλίδο, άρχισαν και τα πρώτα μεταγραφικά σενάρια γύρω από το όνομά του. Για ακόμη μία φορά η Τσίβας φέρεται να έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Και δεν στέκονται μόνο στο ενδιαφέρον οι Μεξικάνοι δημοσιογράφοι. Βρήκαν τον ιδιοκτήτη της Τσίβας, Χόρχε Βεργκάρα, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι είναι θέμα χρόνου να τα βρει με τον Ολυμπιακό και τον παίκτη! Το δύσκολο θα είναι να τα βρει με την πρώην ομάδα του, την Τίγκρες...

Στα διάφορα ρεπορτάζ που έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, ο Πουλίδο αποτελεί προτεραιότητα του προπονητή της Τσίβας, Ματίας Αλμέιδα. Συμπλήρωναν ότι προσπάθησαν να τον αποκτήσουν τον χειμώνα, αλλά εκτιμούν ότι το καλοκαίρι μπορεί να γίνει η μεταγραφή.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ