ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Από τις μεταγραφές στον Λεβαδειακό

Από τις μεταγραφές στον Λεβαδειακό
INTIME SPORTS

Στον Ολυμπιακό αφήνουν πίσω τα μεταγραφικά σενάρια και τα "όχι" και προχωρούν με την ομάδα που έχουν για το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα. "Πρεμιέρα" μπροστά στον κόσμο του στο... ερυθρόλευκο και γιορτινό "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Το θέμα των τελευταίων ημερών στον Ολυμπιακό ήταν δίχως αμφιβολία οι μεταγραφικές κινήσεις, που τελικά δεν έγιναν από τους Πειραιώτες.

Οι άνθρωποι της ομάδας και συγκεκριμένα ο Κώστας Καραπαπάς, εξήγησαν στον κόσμο τους λόγους που οι Νταμπλούχοι Ελλάδας δεν έκαναν κάποια μεταγραφή, ενώ δεν έκρυψαν την ικανοποίηση του Λεονάρντο Ζαρντίμ από το ρόστερ.

Οι περισσότεροι μεταγραφικοί στόχοι δεν ήθελαν να έρθουν στην Ελλάδα για τον έναν ή για τον άλλο λόγο και μονάχα ο Κουαρέσμα που είχε συμφωνήσει, δεν κατάφερε να "σπάσει" το συμβόλαιό του με την Μπεσίκτας.

Όπως και να 'χει η ζωή συνεχίζεται για τον Ολυμπιακό, που καλείται να βάλει στην άκρη όλα τα προηγούμενα και πρέπει να ρίξει το βάρος του στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι. Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν τον Λεβαδειακό (Κυριακή 2/9, 20:30) και θέλουν να εκμεταλλευτούν το εντός έδρας στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΣ, αυξάνοντας από νωρίς τη διαφορά στη βαθμολογία.

Το θετικό για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ και τους ποδοσφαιριστές του είναι πως θα έχουν στο πλευρό τους τον κόσμο της ομάδας, που τους ακολούθησε βέβαια και στην Βέροια. Αυτό όμως θα είναι το πρώτο επίσημο εντός έδρας ματς για τους "ερυθρολεύκους" και αναμένεται αρκετός κόσμος στο γήπεδο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ