ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Από τη νέα εβδομάδα οι ανανεώσεις

Από τη νέα εβδομάδα οι ανανεώσεις
Τοροσίδης Χολέμπας INTIME SPORTS

Παράταση ολίγων ημερών πήρε η υπόθεση των ανανεώσεων στα συμβόλαια των Τοροσίδη, Χολέμπας και Τζιμπούρ, με τις επαφές να συνεχίζονται τη νέα εβδομάδα.

Λίγες ημέρες ακόμα υπομονή θα πρέπει να κάνουν οι φίλοι του Ολυμπιακού όσον αφορά τις ανακοινώσεις για τις ανανεώσεις των συμβολαίων των τριών άσων της ομάδας.

Το προηγούμενο διάστημα υπήρχε η πληροφόρηση πως θα είχαμε εξελίξεις μετά το ματς με την Μονπελιέ, όμως κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει με τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

Στον Ολυμπιακό έχουν στρέψει την προσοχή τους στο παιχνίδι με την ΑΕΚ την Κυριακή και οι όποιες διαπραγματεύσεις-ανακοινώσεις, αναμένονται από τη νέα εβδομάδα.

Βέβαια εδώ να τονίσουμε πως καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι, από τη στιγμή που η όλη ιστορία έχει κουράσει και τραβά αρκετό διάστημα.

Μάλιστα για τον έναν από τους τρεις, ακούγεται πως δεν υπάρχει ακόμα οριστική συμφωνία στο οικονομικό, μιας και τελευταία έχει ανεβάσει αρκετά τις "μετοχές" του.

Διαβάστε επίσης: Αιμάτωμα για Μανωλά έδειξε η νέα μαγνητική, Τα εισιτήρια για το Σάλκε-Ολυμπιακός, Απολογείται Ολυμπιακός και Μονπελιέ στην UEFA.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ