ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Από κοντά έχει τον Αμπντούν ο Σάββας Θεοδωρίδης

Από κοντά έχει τον Αμπντούν ο Σάββας Θεοδωρίδης
INTIME SPORTS

Ο Τζαμέλ Αμπντούν είναι η αδυναμία του Σάββα Θεοδωρίδη και γι' αυτό τον έχει πάρει από κοντά ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού, τώρα που έφυγαν δύο καλοί του φίλοι.

Την τρίτη του χρονιά με τη φανέλα του Ολυμπιακού είναι έτοιμος να ζήσει ο Τζαμέλ Αμπντούν, όμως αυτή τη σεζόν θα λείπουν δύο καλοί του φίλοι.

Ο λόγος για τον Φρανσουά Μοδέστο, που πήγε στην Μπαστιά για να κλείσει την καριέρα του, αλλά και τον Ραφίκ Τζιμπούρ, που ετοιμάζεται για άλλες πολιτείες.

Οι δύο προαναφερθέντες δεν θα συνεχίσουν στο Λιμάνι, όμως η ζωή συνεχίζεται για τον Τζαμέλ Αμπντούν. Γι' αυτόν τον λόγο άλλωστε, τον έχει πάρει από κοντά και ο Σάββας Θεοδωρίδης, όπως αναφέρει η εφημερίδα "Goalnews".

Ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού, έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Αλγερινό και μάλιστα θαύμαζε το ταλέντο του, ακόμη και την πρώτη χρονιά που οι περισσότεροι τον αμφισβητούσαν.

"Την επόμενη χρονιά θα είμαστε καλύτεροι. Ο πρόεδρος θα κάνει κι άλλες μεταγραφές για να δυναμώσει το ρόστερ μας", αναφέρει στον Αμπντούν ο Σάββας Θεοδωρίδης σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ