ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αντίδραση εν μέσω διλημμάτων

Αντίδραση εν μέσω διλημμάτων
Ολυμπιακός πανηγυρική INTIME SPORTS

Μέσω της Ευρώπης και κόντρα στην Μάλμε ο Ολυμπιακός θα ψάξει να βγάλει αντίδραση μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, με τον Μίτσελ να έχει διλήμματα για την ενδεκάδα.

Είναι προφανές πως ο Ολυμπιακός διανύει μια δύσκολη περίοδο με συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη, γεγονός που έχει φέρει σε δυσχερή θέση τους Πειραιώτες, όσον αφορά τους στόχους της φετινής σεζόν.

Αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Τρίτης (9/12, 21:45), ο Μίτσελ και οι παίκτες του θα ψάξουν για αντίδραση στην προσπάθεια τους να ανατρέψουν το αρνητικό κλίμα που επικρατεί.

Η Μάλμε θα επισκεφθεί το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με σκοπό τη νίκη που αυτομάτως θα της χαρίσει το εισιτήριο του Europa League και θα συνάμα θα αφήσει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων τον Ολυμπιακό. Οι Σουηδοί ολοκλήρωσαν μια μίνι - προετοιμασία στα Κανάρια Νησιά της Ισπανίας και στο Φάληρο θα έρθουν για να ψάξουν το τρίποντο και μόνο αυτό.

Γεγονός που αγωνιστικά πιθανότατα βολεύει τον Ολυμπιακό, καθώς μέχρι στιγμής οι "ερυθρόλευκοι" έχουν δείξει πως δυσκολεύονται αφάνταστα απέναντι σε κλειστές άμυνες. Οι Πρωταθλητές Σουηδίας δεν θα έρθουν στο Φάληρο με στόχο να αμυνθούν αλλά να κάνουν παιχνίδι και στην τελική ανάλυση αυτό μπορεί να το εκμεταλλευθούν οι παίκτες του Μίτσελ.

Η αλήθεια είναι πως τα στραβοπατήματα κυρίως του ΠΑΟΚ, αλλά και του Παναθηναϊκού, δεν έφεραν επιπλέον προβληματισμό στου Ρέντη, ωστόσο προπονητής και παίκτες γνωρίζουν πως αν δεν συνέλθουν οι ίδιοι, όσες γκέλες και να κάνουν οι αντίπαλοι τους το πρωτάθλημα είναι ζόρικη υπόθεση.

Κόντρα στην Μάλμε λοιπόν ο Ολυμπιακός θέλει να βγάλει μια πρώτη αντίδραση, η οποία και θα συνεχιστεί στα παιχνίδια της Super League μέχρι την διακοπή λόγο των εορτών. Φυσικά αν υπάρξει το απευκταίο σενάριο και το βράδυ της Τρίτης οι Πειραιώτες έχουν μείνει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων, τότε θα σημειωθούν άμεσες εξελίξεις που ίσως φτάσουν μέχρι τον Μίτσελ.

Για την ώρα πάντως ο Ισπανός τεχνικός προετοιμάζει την ομάδα του για την αναμέτρηση με τους Σουηδούς και έχει διλήμματα για ορισμένα πρόσωπα της ενδεκάδας.

Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Αμπιντάλ, Μαζουακού, Εντινγκά, Μανιάτης και Ντομίνγκες είναι οι 8 παίκτες που θα πρέπει να θεωρούνται ακλόνητοι στα πλάνα του Μίτσελ.

Την θέση του βασικού επιθετικού διεκδικούν ο Μπενίτες με τον Μήτρογλου, με τον Παραγουανό να έχει ένα μικρό προβάδισμα. Κασάμι, Αφελάι και Φουστέρ είναι τρεις παίκτες που θα παλέψουν για τις δύο θέσεις που απομένουν στην ενδεκάδα, με τον Ελβετό διεθνή μέσο να έχει προβάδισμα έναντι των συμπαικτών του.

Ο Μίτσελ ζητάει ένταση και συγκέντρωση από τους παίκτες του, με τον περιορισμό των Ρόσενμπεργκ και Φόρσμπεργκ να είναι στις προτεραιότητες του 51χρονου τεχνικού. Από εκεί και πέρα αυτό που ζητάει ο Μίτσελ είναι γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας και περισσότερο κάθετο παιχνίδι, στοιχείο των αντιπάλων που δυσκολεύει την Μάλμε.

Για τον λόγο αυτό ο Μπενίτες έχει προβάδισμα για την ενδεκάδα, αφού ο Παραγουανός με την έκρηξη του στα πρώτα μέτρα μπορεί να δημιουργήσει βάσανα στο δίδυμο των στόπερ της σουηδικής ομάδας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ