ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανοιχτό παράθυρο από Παπασταθόπουλο

Ανοιχτό παράθυρο από Παπασταθόπουλο
INTIME SPORTS

Για το μέλλον του στην Μίλαν και το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων για να τον αποκτήσουν, μίλησε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, δίχως παράλληλα να αποκλείσει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό.

Ο Έλληνας αμυντικός, που βρίσκεται ψηλά στην μεταγραφική λίστα των πρωταθλητών Ελλάδας (στην πραγματικότητα, είναι ο no1 στόχος για το κέντρο της άμυνας) μιλώντας στην εφημερίδα "Ελευθεροτυπία", αναφέρθηκε στην ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα.

Αρχικά, μίλησε για τους "ροσονέρι" και για την συμβουλή του Γκαλιάνι, όμως όπως είπε θέλει να παίζει και γι' αυτό δεν αποκλείεται να εξετάσει τις προτάσεις που θα έχει. Μεταξύ των προτάσεων, ενδεχομένως να υπάρξει κι αυτή του Ολυμπιακού και η προοπτική να πιάσει Λιμάνι, δεν του είναι αδιάφορη.

"Ο κ.Γκαλιάνι μου έχει πει ότι μπορώ να μείνω εδώ μέχρι το 2015, όμως, επειδή θέλω να παίζω και να είμαι πρωταγωνιστής, εάν δεν υπάρξει αυτή η προοπτική, θα γίνει μια συζήτηση για να παίξω, ως δανεικός, σε άλλο σύλλογο. Υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Αγγλίας", δήλωσε στην αρχική του τοποθέτηση ο Έλληνας μπακ.

Όσο για τον Ολυμπιακό και το φημολογούμενο ενδιαφέρον, είπε: Ολυμπιακός έχει δυναμική, επιστρέφει το Champions League, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο, διότι δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Θα δούμε, δεν το αποκλείω" .

Αναφορικά με τα δημοσιεύματα, που βγαίνουν από την Ιταλία και όχι μόνο, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, τόνισε: "Γράφονται διάφορα, αλλά δεν μου έχει πει κάποιος κάτι από την ομάδα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ