ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανέβασε ρυθμούς ενόψει Πανθρακικού

Ανέβασε ρυθμούς ενόψει Πανθρακικού
Νικοπολίδης INTIME SPORTS

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν σήμερα (23/1) το πρωί στο Ρέντη.

Στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη επέστρεψαν το πρωί της Τετάρτης οι παίκτες του Ολυμπιακού, προκειμένου να συνεχίσουν την προετοιμασία τους για το σαββατιάτικο παιχνίδι στην Κομοτηνή, κόντρα στον Πανθρακικό.

Το πρόγραμμα ήταν ιδιαίτερα έντονο. Αρχικά έκαναν ασκήσεις ενδυνάμωσης, σε συνδυασμό με δουλειά στην τεχνική τους. Πολύ τρέξιμο, αλλά και έλεγχος της μπάλας, πάσες ακριβείας και σλάλομ ανάμεσα σε εμπόδια, με σπριντ, ήταν ο συνδυασμός.

Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε τρία γκρουπ. Το ένα έκανε τελειώματα φάσεων με συνδυασμούς, πάσες και σουτ, ενώ τα άλλα δύο έπαιζαν διπλό σε μικρό χώρο. Τα γκρουπ εναλλάσσονταν και όλοι περνούσαν από όλες τις ασκήσεις.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τα τρία γκρουπ να ενώνονται και να γίνονται δύο και τους παίκτες να παίζουν διπλό σε μεγαλύτερο χώρο.

Από την προπόνηση απουσίασε ο τραυματίας Νταβίδ Φουστέρ, ο οποίος συνέχισε και σήμερα τη θεραπεία του. Ο Ισπανός κάνει "αγώνα" δρόμου, χωρίς να πιέζει υπερβολικά το σώμα του, για να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν στην ενεργό δράση. Αύριο οι "ερυθρόλευκοι" θα γυμναστούν στις 10:30 το πρωί.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ