ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανέλαβε δράση ο Μίτσελ

Ανέλαβε δράση ο Μίτσελ
INTIME SPORTS

Στην τέταρτη προπόνηση επί αυστριακού εδάφους, ο Μίτσελ ανέλαβε δράση και έδινε διαρκώς οδηγίες στους παίκτες του. Πάτησε για πρώτη φορά γήπεδο ο Μπάλας Μέγκιερι.

Η τρίτη προπόνηση της Τετάρτης (10/7) και η τέταρτη συνολικά μέχρι στιγμής στο Ζέεφελντ, είχε και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Το πρόγραμμα είχε μόνο μπάλα σε σχέση με τις δύο προηγούμενες της ημέρας, ενώ είδαμε και το πρώτο δίτερμα. Η προπόνηση κράτησε μία ώρα και είκοσι λεπτά, με τους παίκτες να κάνουν ασκήσεις με μπάλα, ενώ για δέκα λεπτά στη συνέχεια έκαναν το απαιτούμενο χαλάρωμα.

Το θετικό του προγράμματος ήταν η επιστροφή του Μπάλας Μέγκιερι, ο οποίος έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του στο Ζέεφελντ. Ο Ούγγρος τερματοφύλακας μπήκε στο γήπεδο, ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις στη μέση, κάνοντας ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Η αλήθεια είναι ότι ο Μίτσελ στις τρεις προηγούμενες προπονήσεις, εδώ στο Ζέεφελντ της Αυστρίας, δεν είχε ιδιαίτερη συμμετοχή. Άφησε χώρο στους συνεργάτες του και επέβλεπε το πρόγραμμα εκγύμνασης. Στην απογευματινή, όμως, προπόνηση της Τετάρτης (10/7) ανέλαβε δράση και είδαμε να ηγείται του προγράμματος.

Ο Ισπανός τεχνικός είχε ενεργό ρόλο σε όλες τις ασκήσεις που έγιναν με την μπάλα. Δεν δίστασε να μοιράζει μπράβο στους παίκτες του, όπως για παράδειγμα στον Διαμαντάκο, αλλά και να δυσανασχετήσει με τον τρόπο του για πράγματα που δεν του άρεσαν, όπως για παράδειγμα με τον Γκρέκο. "Γκρέκο, Γκρέκο", ήταν το επιφώνημα του Μίτσελ με αρκετή δόση προβληματισμού για μία ανεπιτυχής πάσα του Ιταλού μέσου σε μία άσκηση για το δημιουργικό κομμάτι της ομάδας.

Θα ακολουθήσουν αναλυτικά ρεπορτάζ από την απογευματινή προπόνηση και τι έγινε σε αυτή, αλλά κρατάμε το γεγονός πως ο Μίτσελ άρχισε να βγαίνει μπροστά και να κάνει αισθητή την παρουσία του εδώ στο Ζέεφελντ γιατί μέχρι στιγμής δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ