ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αναζητώντας τη "χρυσή τομή" για Κοστάνσο

Αναζητώντας τη "χρυσή τομή" για Κοστάνσο

Συνεχίζονται οι επαφές της διοίκησης του Ολυμπιακού με την πλευρά του Φράνκο Κοστάνσο προκειμένου να λυθεί το συμβόλαιο του Αργεντινού τερματοφύλακα.

Μόνο δεν εύκολη δεν φαντάζει ωστόσο η αποδέσμευση του πρώην γκολκίπερ της Βασιλείας καθώς το συμβόλαιο του αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ.

Στον Ολυμπιακό θέλουν να ξεφορτωθούν το ακριβό συμβόλαιο του πρώην τερματοφύλακα της Βασιλείας, ο οποίος αρνείται να ενδώσει εάν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά.

Ο Κοστάνσο θέλει να διεκδικήσει το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που δικαιούται, με αποτέλεσμα οι διαπραγματεύσεις να μην έχουν μπει, για την ώρα τουλάχιστον, στην τελική ευθεία.

Την ίδια στιγμή μελετώνται ενδελεχώς περιπτώσεις που μπορούν να απασχολήσουν τους "ερυθρόλευκους" όταν και εφόσον ολοκληρωθεί και τυπικά η συνεργασία με τον Κοστάνσο.

Τα ονόματα που έχουν ξεχωρίσει είναι των Κούστσακ, Καμενί, Αλμούνια, Κάχριμαν και Ίσακσον. Πρόκειται για γκολκίπερ διαφορετικών σχολών με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο.

Μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα, ο Μπάλας Μέγερι θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία των Πειραιωτών έχοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη του Ισπανού τεχνικού.

Από εκεί και πέρα, μπορεί να διαψεύσθηκε με κατηγορηματικό τρόπο από την ΠΑΕ το ενδιαφέρον για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, ωστόσο πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που θα μπορούσε να έχει θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού, παρότι ο βαθμός δυσκολίας για να γίνει μία τέτοια μεταγραφή στο προσεχές διάστημα είναι μεγάλος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ