ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ανάσες" για Τζιμπούρ, στο περίμενε για Χολέμπας

"Ανάσες" για Τζιμπούρ, στο περίμενε για Χολέμπας
INTIME SPORTS

Ο Τζιμπούρ δεν συμμετείχε στην προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα, προκειμένου να ξεκουραστεί, ενώ ο Χολέμπας παραμένει αμφίβολος για το ματς με την Κέρκυρα.

Στη τελική ευθεία για το εκτός έδρας ματς με την Κέρκυρα μπαίνει η προετοιμασία του Ολυμπιακού, αφού απομένει ακόμη μια προπόνηση για τους παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Ισπανός θα δει το Σάββατο σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Χοσέ Χολέμπας και αναλόγως θα πράξει. Πάντως, ο διεθνής άσος δεν προπονήθηκε μαζί την ομάδα ούτε την Παρασκευή. Συγκεκριμένα, έκανε θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα δεν έκανε ούτε και ο Ραφίκ Τζιμπούρ. Ο Αλγερινός επιθετικός δεν έχει κάτι σοβαρό και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τη συμμετοχή του στο ματς της Κυριακής. Κάποιες ενοχλήσεις που ένιωσε στο ματς με την Άρσεναλ και η κούραση ήταν η αιτία που στον Ολυμπιακό αποφάσισαν να του δώσουν ανάσες και να κάνει ατομικό στο γυμναστήριο.

Να ξεκαθαρίσουμε βέβαια, πως ο "τρομοκράτης" ίσως και να μείνει στον πάγκο στην αναμέτρηση με τους Φαίακες, προκειμένου να ξεκουραστεί. Όλα όμως είναι υποθέσεις, αφού πάντα ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει εκπλήξεις στην ενδεκάδα του.

Κατά τ' άλλα, ο Γέστε έκανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο, ενώ οι Φέισα, Μακούν και Ιμπαγάσα συνέχισαν το πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθούν.

Η προετοιμασία των Πρωταθλητών Ελλάδας για το κυριακάτικο ματς με την Κέρκυρα (11/12, 19:30 NS2) θα ολοκληρωθεί το Σάββατο με προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 12:00 και ο Βαλβέρδε θα ανακοινώσει την αποστολή.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ