ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανάπτυξη, στημένα και... αεροπλάνο

Ανάπτυξη, στημένα και... αεροπλάνο
INTIME SPORTS

Την τελευταία του προπόνηση στο New Jersey πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός το απόγευμα της Πέμπτης (31/7), πριν η αποστολή αναχωρήσει για την Minneapolis και την αναμέτρηση με την Σίτι.

Το τελευταίο του παιχνίδι στην φάση των ομίλων του International Champions Cup δίνει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι το βράδυ του Σαββάτου (2/8, 22:00 ώρα Ελλάδας), όπου θέλει μόνο νίκη και παράλληλα ήττα της Λίβερπουλ από την Μίλαν, προκειμένου να προκριθεί στον τελικό της διοργάνωσης στο Miami.

Η τελευταία προπόνηση των "ερυθρολεύκων"στο New Jersey διεξήχθη το απόγευμα της Πέμπτης (31/7), στο Pingry School και δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική.

Έγιναν ασκήσεις με την μπάλα, σε όλους τους τομείς της ανάπτυξης του παιχνιδιού, ενώ το πρόγραμμα περιελάμβανε πολλές ασκήσεις στις στημένες φάσεις (κόρνερ και φάουλ).

Χωρίς τέσσερις στην Μινεάπολις

Από την Παρασκευή (1/8) το μεσημέρι (τοπική ώρα) ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται στη Minneapolis, όπου θα είναι η βάση του για το τελευταίο ματς των ομίλων του ICC 2014, με αντίπαλο την Σίτι.

Μετά από μια τρίωρη πτήση, το απόγευμα της Παρασκευής (1/8, 19:00 τοπική ώρα) οι Πειραιώτες θα προπονηθούν στο γήπεδο TCF Bank Stadium.

Ανάπτυξη, στημένα και... αεροπλάνο
INTIME SPORTS
Ανάπτυξη, στημένα και... αεροπλάνο
INTIME SPORTS
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ