ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανανέωσε ο Μέγιερι

Ανανέωσε ο Μέγιερι
INTIME SPORTS

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Μπάλας Μέγιερι για τα επόμενα τρία χρόνια ανακοίνωσε επίσημα ο Ολυμπιακός.

Το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών ήθελε την Έβερτον να παρακολουθεί τον Μπάλας Μέγιερι και να έχει εκφράσει ενδιαφέρον για να τον πάρει στην Πρέμιερ Λιγκ, όμως ο Ολυμπιακός φρόντισε να "δέσει" τον παίκτη στο λιμάνι.

Η διοίκηση των νταμπλούχων Ελλάδας δεν ήθελε κάποια ομάδα να εκμεταλλευτεί το γεγονός της χαμηλής ρήτρας του παίκτη (1.000.000 ευρώ) και να τον εντάξει στο δυναμικό της και έτσι ήρθε σε συμφωνία μαζί του για να υπογράψουν νέο συμβόλαιο συνεργασίας, τριετούς διάρκειας.

Διαβάστε τι δήλωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε κατά την άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού από την Αυστραλία αλλά και για την επιστροφή του Ρόι Κάρολ στη Βόρεια Ιρλανδία.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω στον Ολυμπιακό. Θέλω να συνεχίσω στον ίδιο δρόμο, να κατακτώ Πρωταθλήματα και Κύπελλα με την ομάδα και να τιμάμε το όνομα του Ολυμπιακού στην Ευρώπη!", τόνισε ο Ούγγρος τερματοφύλακας στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, και πρόσθεσε:

"Τη νέα χρονιά θα έχουμε κοντά μας τους οπαδούς. Είναι απόλαυση να παίζεις για αυτούς και θέλω και εγώ να τους ζητήσω να στηρίξουν το 4ο αστέρι και να μας βοηθήσουν να το "ράψουμε" στη φανέλα μας!"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ