ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανακοινώθηκε η αποστολή του Ολυμπιακού για Αυστρία

Ανακοινώθηκε η αποστολή του Ολυμπιακού για Αυστρία
INTIME SPORTS

Με 29 ποδοσφαιριστές στην αποστολή αναχωρεί το μεσημέρι για το Ζέεφελντ ο Ολυμπιακός. Δείτε ποιους θα πάρει μαζί του ο Μίτσελ. Δεν συμπεριλήφθηκε ο Τζιμπούρ.

Το πρωί της Τρίτης (9/7) ολοκληρώθηκε με προπόνηση η σύντομη εν Ελλάδι προετοιμασία του Ολυμπιακού. Οι ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών έκαναν ένα χαλάρωμα και δούλεψαν με την μπάλα. Στη συνέχεια ετοιμάστηκαν για την αναχώρησή τους για την Αυστρία όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο "χτισίματος" της ομάδας.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Μίτσελ ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι και θα απαρτίζουν την αποστολή στο Ζέεφελντ. Ο Ισπανός τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του 29 παίκτες.

Αναλυτικά η αποστολή:

Κάρολ, Γιαννιώτης, Μέγιερι, Αμπντούν, Κοντρέρας, Ντε Βινσέντι, Διαμαντάκος, Ντομίνγκες, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Γκρέκο, Χολέμπας, Ιμπαγάσα, Καραγκούνης, Λυκογιάννης, Ολαϊτάν, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μασάντο, Σαλίνο, Σάμαρης, Μανώλης Σιώπης, Σιόβας, Βάις και Τάτος.

Στην αποστολή δεν βρίσκεται ο Χουάν Πάμπλο Πίνο ο οποίος αναμένεται να δοθεί δανεικός αλλά και ο Ραφίκ Τζιμπούρ. Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Αλγερινός έχει ζητήσει επιπλέον ημέρες άδειας και αναμένεται σύντομα να φέρει πρόταση για να αποχωρήσει από την ομάδα.

Σύμφωνα πάντως με τις τελευταίες πληροφορίες, η Μπούρσασπορ δεν θα είναι ο επόμενος προορισμός του καθώς δεν τα βρήκε με τον τουρκικό σύλλογο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ