ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανακοινώθηκε η αποστολή για την Γερμανία

Ανακοινώθηκε η αποστολή για την Γερμανία
INTIME SPORTS

Ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού η οποία θα αναχωρήσει την Πέμπτη (25/7) για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασία. Εκτός οι Τάτος, Γκρέκο, Καραγκούνης και Σιώπης. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα ενσωματωθεί ο Σαβιόλα. Δείτε ποιοι είναι στην αποστολή.

Με μία τελευταία προπόνηση, η οποία διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης (24/7)) στο Ρέντη, ο Ολυμπιακός είναι πλέον έτοιμος να αναχωρήσει, το πρωί της Πέμπτης, για τη Γερμανία, όπου θα πραγματοποιήσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του.

Η τελευταία προπόνηση είχε πολλή δουλειά επάνω στο κομμάτι της τακτικής, με ασκήσεις, στημένες φάσεις, και πολλές οδηγίες από τον κ. Μίτσελ και τους συνεργάτες του.

Οι "ερυθρόλευκοι" ολοκλήρωσαν δίχως προβλήματα (πέραν του μικροτραυματισμού του Λυκογιάννη) το πρόγραμμα και αμέσως μετά ο Ισπανός τεχνικός έκανε γνωστά τα ονόματα των παικτών που θα ταξιδέψουν στη Γερμανία.

Στην αποστολή είναι οι: Κάρολ, Γιαννιώτης, Μέγιερι, Κοντρέρας, Ντε Βινσέντι, Διαμαντάκος, Ντομίνγκεζ, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Χολέμπας, Ιμπαγάσα, Λυκογιάννης, Ολαϊτάν, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μασάντο, Σαλίνο, Σάμαρης, Σιόβας και Βάις.

Στην αποστολή, φυσικά, θα ενσωματωθεί και ο Χαβιέρ Σαβιόλα, το νεότερο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας , ο οποίος αναμένεται να ταξιδέψει το απόγευμα της Πέμπτης για τη Γερμανία.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Σιώπης, Καραγκούνης, Τάτος και Γκρέκο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ