ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανακοίνωσε την πώληση του Ντε Βινσέντι

Ανακοίνωσε την πώληση του Ντε Βινσέντι

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσημα την παραχώρηση του Τομάς Ντε Βινσέντι στον ΑΠΟΕΛ, με τον Αργεντίνο να υπογράφει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και να δηλώνει ενθουσιασμένος από τη συμφωνία των δύο ομάδων.

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη μεταγραφή του Τόμας Ντε Βινσέντι στον ΑΠΟΕΛ και του εύχεται τα καλύτερα στη συνέχεια της καριέρας του", αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Παρασκευής (11/7) η διοίκηση των Πειραιωτών ενώ λίγο νωρίτερα ο ΑΠΟΕΛ είχε γνωστοποιήσει την συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

"Νιώθω πολύ χαρούμενος που όλη αυτή η προσπάθεια έχει τελικά αίσιο τέλος. Είχα πραγματικά πολύ αγωνία, μέχρι να κλείσει η συμφωνία. Περίμενα τις τελευταίες μέρες τις εξελίξεις μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Ολυμπιακού.

Από πλευράς μου προσπάθησα να κάνω τα πάντα για να υπάρξει συμφωνία. Και τώρα πλέον έρχομαι στον ΑΠΟΕΛ, την ομάδα που επιθυμούσα να είμαι από την αρχή", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο Αργεντίνος φορ και συνέχισε:

"Στον ΑΠΟΕΛ τα κίνητρα είναι πολλά. Πρώτα από όλα, πέρασα εκεί πέντε υπέροχους μήνες. Αυτό ήταν συνέχεια στο μυαλό μου, ήθελα να επιστρέψω. Απόλαυσα τα πάντα στην Κύπρο.

Ανακοίνωσε την πώληση του Ντε Βινσέντι

Ο Ντε Βινσέντι υπογράφει το νέο του συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ

Το ποδόσφαιρο, την αγάπη του κόσμου της ομάδας, τα πάντα. Είναι μια ομάδα που δίνει το δικαίωμα στους ποδοσφαιριστές να κερδίσουν τίτλους και να ζήσουν την εμπειρία των ευρωπαϊκών αγώνων.

Και εμείς έχουμε ενώπιον μας ένα πολύ σημαντικό ευρωπαϊκό γύρο που θέλουμε να περάσουμε. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να είμαστε έτοιμοι για αυτή την πρόκληση".

Όπως ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους οι "κυανοκίτρινοι" ο Ντε Βινσέντι αναχωρήσει το Σάββατο με πρωινή πτήση από την Αθήνα με προορισμό το προπονητικό κέντρο “Mistral Hotel Sport” και θα ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία της ομάδας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ