ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανακοίνωσε Μπονγκ ο Ολυμπιακός

Ανακοίνωσε Μπονγκ ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την 15η μεταγραφή του το φετινό καλοκαίρι, με τον Γκαετάν Μπονγκ να δηλώνει χαρούμενος για το νέο σταθμό στην καριέρα του.

Η 15η φετινή μεταγραφή του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Ο Γκαετάν Μπονγκ υπέγραψε συμβόλαιο με τους Πειραιώτες και ετοιμάζεται να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Ο αμυντικός από το Καμερούν, έφτασε στην Ελλάδα αργά την Κυριακή το βράδυ και αφού πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και παρακολούθησε το ματς της ομάδας του στο ΟΑΚΑ, ανακοινώθηκε λίγες ώρες αργότερα.

Πρόκειται για μια ακόμη σημαντική μεταγραφή, που δυναμώνει τον Ολυμπιακό στο αριστερό άκρο της άμυνας και αποκτήθηκε σε περίπτωση πώλησης του Χοσέ Χολέμπας. Ο Ελληνογερμανός είναι φευγάτος για Μπεσίκτας, όμως πλέον οι Τούρκοι παίζουν τα δικά τους παιχνίδια.

Όπως και να 'χει, το σημαντικό για τους Πρωταθλητές Ελλάδας είναι ότι ενισχύονται και κάνουν πράξη τις δεσμεύσεις πως θα προχωρήσουν στην διόρθωση των περσινών λαθών και η διοίκηση δεν δίστασε να αλλάξει σχεδόν όλη την ομάδα.

Η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γκαετάν Μπονγκ.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Μπονγκ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, τονίζοντας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ο Ολυμπιακός είναι ένα σημαντικός σύλλογος, τον οποίο σέβομαι και εκτιμώ ιδιαίτερα».

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ