ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανακοίνωσε και ο Ολυμπιακός την μεταγραφή του Ιωαννίδη

Ανακοίνωσε και ο Ολυμπιακός την μεταγραφή του Ιωαννίδη

Την πώληση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή τις τελευταίες μέρες ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, με τον Νίκο Ιωαννίδη να συνεχίζει την καριέρα του στον Αστέρα Τρίπολης.

Συνεχίζεται η εκκαθάριση στο ρόστερ του Ολυμπιακού, όπως είχε ζητήσει ο Μάρκο Σίλβα προ μηνός από την διοίκηση των Πειραιωτών.

Αποχωρήσεις που κάνουν πιο ευέλικτο το έμψυχο δυναμικό των "ερυθρολεύκων" όχι μόνο τώρα αλλά και ενόψει καλοκαιριού. Ντοσεβί και Γιαταμπαρέ αποτελούν οριστικά παρελθόν, οι Μπεν, Γούτας, Τζανδάρης, Γιαννιώτας έχουν φύγει δανεικοί, ενώ η Στουρμ Γκρατς τις τελευταίες ώρες επιχειρεί να αποκτήσει τον Τάσο Αυλωνίτη.

Την Παρασκευή (29/1) οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν μια ακόμη παραχώρηση παίκτη, αυτή τη φορά του Νίκου Ιωαννίδη, στον Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες είχαν... προλάβει να γνωστοποιήσουν την απόκτηση του 22χρονου φορ νωρίτερα μέσα στην ημέρα και λίγο μετά ήρθε και η επιβεβαίωση από τον Ολυμπιακό.

"ΗΠΑΕ Ολυμπιακόςανακοινώνει την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Νίκου Ιωαννίδη στον Αστέρα Τρίπολης", ήταν η λιτή ανακοίνωση από πλευράς "ερυθρολεύκων".

Ο Ολυμπιακός πρόσφατα είχε διακόψει τον δανεισμό του παίκτη στην Ντόρτμουντ και ο Ιωαννίδης έκανε προπονήσεις στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη. Από την Παρασκευή (29/1) όμως και για τα επόμενα 2,5 χρόνια θα ανήκει στο δυναμικό του Αστέρα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ