ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αμπντούν: "Θέλω να τιμώ τη φανέλα που φοράω"

Αμπντούν: "Θέλω να τιμώ τη φανέλα που φοράω"
INTIME SPORTS

Ο Τζαμέλ Αμπντούν δήλωσε πως όταν παίζει θέλει να τιμά τη φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά και να ανταποδίδει την εμπιστοσύνη που του έχει δείξει ο πρόεδρος. "Δείξαμε καρδιά και νικήσαμε", είπε ο Αλγερινός.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αμπντούν για την αναμέτρηση με την Άρσεναλ και τη συνέχεια της ομάδας του στο Europa League:

"Πιστεύω πως με τη νίκη μας αυτή κόντρα στην Άρσεναλ, δείξαμε πως διαθέτουμε μεγάλη καρδιά και χαρακτήρα ως ομάδα. Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι, στο οποίο έκαναν αρκετές φάσεις και οι δύο ομάδες. Ήταν ισορροπημένο το ματς, γρήγορο και είχε ρυθμό. Κερδίσαμε με ανατροπή στο σκορ, παίξαμε πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο και σίγουρα αυτή η νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας. Μας δίνει πολύ καλή ψυχολογία για το ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό, ματς το οποίο επίσης θέλουμε να κερδίσουμε.

Είχαμε πέσει φέτος στο Champions League σε έναν αρκετά δύσκολο όμιλο, με πολύ δυνατές ομάδες. Είναι κάτι το οποίο είχα αναφέρει από την αρχή της κλήρωσης Δεν ήταν εύκολο. Θα μπορούσαμε να είχαμε περάσει στους "16", καθώς φτάσαμε τους 9 βαθμούς.

Θα προχωρήσουμε όμως στο Europa League και εκεί είναι το μυαλό μας πλέον στην Ευρώπη. Θέλουμε να διακριθούμε εκεί και να προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε. Μας ενδιαφέρει πολύ να τα καταφέρουμε στο Europa. Είμαστε μία πολύ μεγάλη ομάδα και πάντα στοχεύουμε για το καλύτερο. Θέλουμε όλοι μας να τιμήσουμε την φανέλα που φοράμε, αλλά και την ιστορία του συλλόγου στον οποίο έχουμε την ευκαιρία να παίζουμε ποδόσφαιρο.

Όσον αφορά τη δική μου απόδοση, αυτό που έχω να πω είναι ότι δουλεύω και προσπαθώ πάρα πολύ, τόσο στις προπονήσεις, όσο και στους αγώνες. Ο πρόεδρος μου έχει δείξει εμπιστοσύνη και με στηρίζει και θέλω από την πλευρά μου να του το ανταποδώσω αυτό παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και έχοντας υψηλή απόδοση. Με εκτιμά και ο φίλαθλος κόσμος μας και θέλω επίσης να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό μέσα στο γήπεδο ώστε να τους ικανοποιώ. Προσπαθώ πάντα να τιμώ την φανέλα του Ολυμπιακού που φοράω παίζοντας όσο καλύτερα μπορώ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ