ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αμπντούν: "Πιστεύω στην αξία μου"

Αμπντούν: "Πιστεύω στην αξία μου"
INTIME SPORTS

Ο Τζαμέλ Αμπντούν ήταν σίγουρος πως ο Ολυμπιακός θα ανέτρεπε την βαθμολογική κατάσταση στο πρωτάθλημα. Τι δήλωσε για τον εαυτό του, την εξέλιξη του πρωταθλήματος και τους αγώνες με την Μέταλιστ.

Ο Τζαμέλ Αμπντούν αποδείχτηκε... προφήτης καθώς καθώς είχε προβλέψει την ήττα του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.

Ο Αλγερινός άσος του Ολυμπιακού σε δηλώσεις του μετά το ματς με τον ΟΦΗ στάθηκε στάθηκε στον κόσμο του Ολυμπιακού, ενώ τόνισε πως θα παίξει και... τερματοφύλακας αν χρειαστεί για το καλό της ομάδας, την οποία χαρακτήρισε σπουδαία.

Ο Αμπντούν ήταν σίγουρος πως ο Παναθηναϊκός θα έχανε από τον ΠΑΟΚ: " Φέτος έχουμε σπουδαία ομάδα, πολύ καλό σύνολο και μία υπέροχη ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια. Ήμουν σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα κέρδιζε τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ και το έλεγα στους συμπαίκτες μου πριν από το ματς (όντως το έλεγε, σχολιάζοντας, μάλιστα, πως θα χάσει). Είμαι σίγουρος ότι εμείς θα πάρουμε τον τίτλο.

Τώρα παίζουμε στο Πρωτάθλημα, στο Κύπελλο, στην Ευρώπη και παίζουμε συνεχώς σε διπλά παιχνίδια, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος αγωνίζεται μόνο σε μία διοργάνωση. Βέβαια, αυτό που έχει σημασία είναι το τι θα κάνουμε εμείς στο τέλος. Τώρα θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ματς με την Μέταλιστ. Γιατί αν νικήσουμε, μπορούμε να περάσουμε στα προημιτελικά της Ευρώπης και αυτό θα είναι πολύ καλό για τον σύλλογο, τον κόσμο, τον πρόεδρο, τους παίκτες, για όλους".

Ο Αλγερινός ήταν σίγουρος για την ανατροπή στην βαθμολογία: " Πίστευα στην ανατροπή της βαθμολογίας. Πίστευα πως μπορούμε να επιστρέψουμε στην κορυφή και πριν από το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ. Επίσης πιστεύω σε μένα και ήμουν σίγουρος ότι μπορούσα να ανατρέψω το κλίμα που είχε δημιουργηθεί για μένα. Ξέρω πως υπήρξαν... μουρμούρες για την απόδοση μου. Να ξέρετε, όμως, πως πιστεύω στην ποιότητα μου, αλλά και στην αξία μου.

Υπέγραψα αργά στον Ολυμπιακό, δεν έκανα προετοιμασία, ήμουν συνεχώς στο Παρίσι χωρίς να κάνω κάτι το ιδιαίτερο. Τώρα, όμως, νιώθω και πάλι καλά τα πόδια μου. Κάνω πολύ καλή προπόνηση και είναι πολύ εύκολο για εμένα να παίξω καλό ποδόσφαιρο και να βοηθήσω την ομάδα. Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός είναι ένας σπουδαίος σύλλογος και διαθέτει μία μεγάλη ποδοσφαιρική ομάδα με ιστορία και τίτλους.

Μόλις υπογράψεις, λοιπόν, σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ, χρειάζεται να παίξεις καλά από το πρώτο παιχνίδι και όχι μετά από πέντε μήνες. Οι απαιτήσεις αυξάνονται κατακόρυφα και υπάρχει έντονη κριτική. Το ξέρω αυτό. Τώρα, όμως, παίζω καλά και είμαι χαρούμενος για αυτό και πιστεύω πως και ο φίλαθλος κόσμος του Ολυμπιακού είναι μαζί μου.

Ο Ολυμπιακός διαθέτει καταπληκτικούς οπαδούς. τους καλύτερους στην Ελλάδα και αυτό που θέλω να τους ζητήσω είναι να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα με τον τρόπο που το κάνουν. Είμαι σίγουρος πως θα κερδίσουμε πολλά παιχνίδια με την βοήθεια τους".

Για το γεγονός πως έπαιξε ως αριστερός χαφ-εξτρέμ κόντρα στον ΟΦΗ στην Κρήτη, είπε: " Δεν με πειράζει το που θα παίξω. Κανονικά παίζω εγώ δεξιά και ο Κέβιν αριστερά. Αλλά και τερματοφύλακας να μου ζητηθεί να παίξω, εγώ θα παίξω και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για τον Ολυμπιακό".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ