ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αμπντούν: "Παίζω με την καρδιά μου"

Αμπντούν: "Παίζω με την καρδιά μου"
INTIME SPORTS

Ο Τζαμέλ Αμπντούν προσπαθεί να πείσει τον κόσμο του Ολυμπιακού για την αξία του. Διαβάστε τι υποστηρίζει ο Αλγερινός.

Ο Αλγερινός παίκτης του Ολυμπιακού Τζαμέλ Αμπντούν, έχει δεχτεί σκληρή κριτική την εφετινή περίοδο. Ο πιο αμφιλεγόμενος παίκτης των "ερυθρόλευκων" άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη του Ολυμπιακού στην Τούμπα.

Ήταν από τους διακριθέντες κόντρα στον ΠΑΟΚ και δείχνει τις τελευταίες αγωνιστικές ότι μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό.

Μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για την απόδοση του εκφράζοντας την πίστη του ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού πρέπει να τον εμπιστεύεται.

" Καταλαβαίνω τις γίνεται και ότι ο κόσμος περιμένει περισσότερα. Ελπίζω να αλλάξω την εικόνα που έχουν για μένα. Παίζω με την καρδιά μου για να καταφέρω να βοηθήσω τον Ολυμπιακό. Δίνω τα πάντα για να καταφέρω να αλλάξω την άποψη που έχει ο κόσμος για μένα. Για κανέναν δεν είναι εύκολο να τον γιουχάρει ο κόσμος. Το μόνο που πρέπει να κάνει ένας παίκτης είναι να προσπαθεί, να δίνει και την ψυχή του για να βελτιωθεί. Και αυτό προσπαθώ να κάνω".

Ο Αμπντούν σχολίασε και την μάχη του πρωταθλήματος, λέγοντας ότι είναι στο χέρι του Ολυμπιακού να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

" Από εδώ και πέρα είναι στα χέρια μας το πρωτάθλημα και θέλουμε να το κατακτήσουμε. Θέλουμε να τελειώσουμε την χρονιά με νίκες και έχουμε την ομάδα να το καταφέρουμε. Βλέπετε πόσο καλούς παίκτες έχουμε. Είναι δύσκολες οι επόμενες αγωνιστικές, για αυτό πρέπει να δούμε ένα ένα τα επόμενα ματς. Πρέπει πρώτα να νικήσουμε την ΑΕΚ, γιατί το πρωτάθλημα είναι ο βασικός μας στόχος και μετά να ασχοληθούμε με την Ρουμπίν".

Σε δηλώσεις του για τον Αμπντούν ο προπονητής του Ολυμπιακού Ερνέστο Βαλβέρδε, εξηγεί γιατί πιστεύει στον Αλγερινό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ