ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αμπντούν: "Μακάρι να μπορούσα να σκοράρω και στη Λεωφόρο"

Αμπντούν: "Μακάρι να μπορούσα να σκοράρω και στη Λεωφόρο"
INTIME SPORTS

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Τζαμέλ Αμπντούν, τόνισε ότι οι Πειραιώτες διαθέτουν πολύ καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό τη φετινή σεζόν και ευχήθηκε νίκη τους με σκόρερ... Μήτρογλου και Βάις.

Σε συνέντευξή που παραχώρησε στην εφημερίδα "Γαύρος" ο Αλγερινός μέσος, ο οποίος είχε σκοράρει στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι των δύο ομάδων τον Μάρτιο του 2012, υποστήριξε πως υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων και πως οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν την προσωπικότητα για να φύγουν με τη νίκη από τη Λεωφόρο, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής του.

"Πάντα τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό κρύβουν παγίδες και θέλει μεγάλη προσοχή. Βέβαια είναι γνωστό οτι ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλύτερη ομάδα. Πολύ πολύ καλύτερη και δεν υπάρχει αμφιβολία σε αυτό.

Νομίζω ότι θα νικήσει. Έχει παίκτες στο ρόστερ του, όπως ο Χαβιέρ Σαβιόλα, που είναι τεράστιοι σε ποιότητα και προσωπικότητα.

Μπορούν να κάνουν εύκολη τη νίκη και πρέπει να το κάνουν. Φέτος η ομάδα παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Η διαφορά είναι τεράστια μεταξύ των δύο ομάδων", δήλωσε χαρακτηριστικά ο νυν άσος της Νότιγχαμ Φόρεστ, ο οποίος έκανε ειδική αναφορά και στον σούπερ παραγωγικό τη φετινή σεζόν, Κώστα Μήτρογλου:

"Ο Μήτρογλου πετάει. Μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση.... Εύχομαι να βάλει γκολ ο Μήτρογλου και ο Βάις που είναι καλό παιδί.

Αν και δεν παίξαμε στον Ολυμπιακό μαζί, είναι τρομερός χαρακτήρας".

Φυσικά, ο Αμπντούν δεν έχει ξεχάσει το γκολ που πέτυχε ο ίδιος κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και το οποίο χάρισε τότε τη νίκη στους Πειραιώτες:

"Δεν θα ξεχάσω ποτέ μου αυτό το γκολ αλλά ούτε και τον κόσμο και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον οποίο έχω εξαιρετικές σχέσεις. Μου έδωσαν τα πάντα. Ήταν τα δύο καλύτερα χρόνια της καριέρας μου.

Πήρα κούπες, πήρα εμπειρίες στο Champions League και έγινα καλύτερος. Τους ευχαριστώ όλους, θα είναι πάντα στην καρδιά μου.

Μακάρι να μπορούσα να μπω μέσα και να σκοράρω όπως είχα κάνει στο ΟΑΚΑ. Σε ένα τόσο δυνατό ματς όλοι θέλουν να σκοράρουν. Θα το ήθελα πολύ..."

Ερωτηθείς τέλος για το αν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στην Ελλάδα κάποια στιγμή για να ξαναφορέσει τα ερυθρόλευκα, απάντησε:

"Φυσικά. Δεν το αποκλείω. Ο Ολυμπιακός είναι η οικογένειά μου και πέρασα τέλεια. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, κάνεις επιλογές. Ίσως γυρίσω. Οι άνθρωποι που αγαπώ είναι στην Ελλάδα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ